Buzz

Ο Νέιθαν Φίλιον ως Νέιθαν Ντρέικ σε μια fan made ταινία του «Uncharted»

στα 10

Μπορεί να μην πρωταγωνιστήσει στην Χολιγουντιανή μεταφορά του διάσημου video game, αλλά ο 47χρόνος ηθοποιός απέδειξε περίτρανα πως έχει γεννηθεί για τον ρόλο του Νέιθαν Ντρέικ.

Ο Νέιθαν Φίλιον ως Νέιθαν Ντρέικ σε μια fan made ταινία του «Uncharted»

Οταν ανακοινώθηκε πως το «Uncharted», μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές video games, ετοιμαζόταν να κάνει κι αυτό την πέραση του από το Χόλιγουντ, με μάλιστα τον Μαρκ Γουόλμπερκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του τυχοδιώκτη Νέιθαν Ντρέικ, αρκετοί ήταν εκείνοι που αμέσως εξέφρασαν την διαφωνία τους με το κάστινγκ.

Ο λόγος ήταν πως από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το παιχνίδι, τότε το 2007, οι φαν ζητούσαν, σε περίπτωση κινηματογραφικής του μεταφοράς, τον έναν και μοναδικό Νέιθαν Φίλιον να ενσαρκώσει τον ρόλο του αγαπημένου τους χαρακτήρα. Για πολλούς, ο Φίλιον φαίνεται πως μοιάζει αρκετά στην φυσιογνωμία με τον Ντρέικ, ενώ ο ίδιος έχει αποδείξει στο παρελθόν, σε προηγούμενους ρόλους, πως είναι ικανός να διαθέσει το ίδιο σαρκαστικό ταμπεραμέντο με εκείνο του Ντρέικ.

Διαβάστε ακόμα: Αν το «Deadpool» ήταν μιούζικαλ θα ήταν κάπως έτσι!

uncharted fillion 607

Και μπορεί η ταινία να βρίσκεται σε ένα στάσιμο σημείο αυτή την περίοδο, με τον Γουόλμπεργκ να έχει αποχωρήσει, το σενάριο να ξαναγράφεται από την αρχή, αυτή την φορά ακολουθώντας τις περιπέτειες ενός πιο νεαρού Ντρέικ, με τις φήμες να θέλουν τον Τομ Χόλαντ να έχει πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά ο 47χρόνος Φίλιον αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Μπορεί τελικά να μην έχει καμία ελπίδα να πρωταγωνιστήσει στην επίσημη ταινία του «Uncharted», αλλά χτες κυκλοφόρησε μια fan made μικρού μήκους ταινία, σε σκηνοθεσία του Αλαν Ουνγκαρ και σε σενάριο του Τζέσι Γουίλερ, με τον ίδιο να παίζει τον ρόλο του Ντρέικ, κάνοντας όλους τους φανς να φωνάζουν από χαρά. Μέσα από αυτή την ταινία, ο Φίλιον απέδειξε περίτρανα πως όχι μόνο είναι τέλειος για τον ρόλο του Ντρέικ αλλά και μπορεί ακόμα να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινίες δράσης, παρά τα χρόνια του.

Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστεί και ο Στίβεν Λανγκ («Avatar», «Don’t Breathe»), στον ρόλο του Σάλι, τον συνεργάτη και πιστό φίλο του Ντρέικ. Ολόκληρη την ταινία μπορείτε να την απολαύσετε παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: Ο Χάρισον Φορντ παίζει video games!