Buzz

«Unbreakable Kimmy Schmidt»: Το trailer του 3ου κύκλου είναι εδώ

στα 10

Επιτέλους. H αγαπημένη σειρά - δημιούργημα της Τίνα Φέι- επιστρέφει για τον τρίτο κύκλο της. Κι ο Τάιτους παίρνει τα λεμόνια που του πέταξε η ζωή και τα κάνει... Lemonade.

«Unbreakable Kimmy Schmidt»: Το trailer του 3ου κύκλου είναι εδώ

Από την πρώτη κιόλας σεζόν το «Unbreakable Kimmy Schmidt» ήταν... unbreakable. Καλογραμμένο (δημοιυργός η Τίνα Φέι, άλλωστε), διασκεδαστικό (χωρίς ανάσα), ανατρεπτικό και σουρεαλιστικό, αλλά με εκείνον τον τρόπο που δεν γίνεται «meta» και παραμένει οικείο και τρυφερό.

Διαβάστε αναλυτικά: Μετά την Αποκάλυψη: Το ξεκαρδιστικά σουρεάλ σύμπαν της Τίνα Φέι και της «Unbreakable Kimmy Schmidt»

Unbreakable Kimmy Schmidt 607

Περιμένοντας με ανυπομονησία τον τρίτο κύκλο, μάς πρόλαβε το trailer: επιτέλους οι Ελι Κέμπερ, ο Τάιτους Μπέργκες, η Τζέιν Κρακόφσκι και η Κάρολ Κέιν και οι θεότρελλοι νεοϋορκέζοι ήρωές τους επιστρέφουν στη ζωή μας.

Και κάπως έτσι μαθαίνουμε ότι η Κίμι θα πάει στο κολλέγιο (αλλά θα διαπιστώσει ότι δεν έχει διάλειμμα, όπως στο σχολείο!), η Ζακλίν αποφεύγει να υπογράψει το διαζύγιο (από τον σύζυγο... Τζον Χαμ) κι ο Τάιτους θα πιάσει το αγόρι του επ αυτοφώρο και θα μεταμορφωθεί σε Beyonce εκδικήτρια. Kάτι που έχει ξαναγίνει βέβαια (θυμηθείτε το «Crazy Ex Girlfriend» που μας καλωσόρισε στο 2ο κύκλο του μία παρωδία του «Lemonade» της Beyonce)

Πατήστε το play!

.

Διαβάστε περισσότερα: