Buzz

Ο Ελιοτ Πέιτζ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη μετάβαση του χαρακτήρα του στην τρίτη σεζόν του «The Umbrella Academy»

στα 10

Η σειρά κατάφερε να δείξει μεγάλο σεβασμό στη μετάβαση του χαρακτήρα του Πέιτζ χωρίς να την κάνει να φανεί άβολη και χωρίς συναίσθημα.

Ο Ελιοτ Πέιτζ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη μετάβαση του χαρακτήρα του στην τρίτη σεζόν του «The Umbrella Academy»

Η τρίτη σεζόν του «The Umbrella Academy», η οποία έκανε πρεμιέρα λίγες μέρες πριν στο Netflix, είναι η πρώτη εμφάνιση του Ελιοτ Πέιτζ στην οθόνη από τον Δεκέμβριο του 2020 όπου και ανακοίνωσε πως είναι transgeder και non-binary. Στην σειρά ο Πέιτζ έπαιζε τον ρόλο της Βάνια Χάργκριβς μέχρι και την δεύτερη σεζόν και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι σεναριογράφοι της σειράς έπρεπε να βρουν τρόπο να απευθυνθούν στη μετάβαση του ηθοποιού.

Ετσι ο χαρακτήρας του Πέιτζ έγινε σε Βίκτορ Χάργκριβς, αλλά το να κάνει η σειρά τη μετάβαση αυτή να είναι γεμάτη σεβασμό στον χαρακτήρα χωρίς να φανεί άβολη και χωρίς συναίσθημα ή πως επιβάλλεται με κάποιον τρόπο ήταν μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει η δημιουργική ομάδα της σειράς. Σε μια νέα συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, ο Πέιτζ και ο showrunner του «The Umbrella Academy» Στιβ Μπλάκμαν μίλησαν για την προσέγγισή τους στη μετάβαση του Βίκτορ και τι σημαίνει για αυτούς η νέα ιστορία.

Διαβάστε ακόμα: Σύσσωμο το Χόλιγουντ στηρίζει και στέλνει μηνύματα αγάπης στον Ελιοτ Πέιτζ

the umbrella academy

Νομίζω ότι ένα από τα πιο ιδιαίτερα πράγματα σε αυτό είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται», είπε ο Πέιτζ. «Δεν είναι χωρίς συναισθηματικές στιγμές με τα αδέρφια, φυσικά. Η σκηνή όταν ο Λούθερ και ο Ντιέγκο κατεβαίνουν τις σκάλες και η αμηχανία του Λούθερ, ταυτόχρονα τα βιώνω όλα αυτά [στην σκηνή], γιατί έχω μπει σε αυτή τη στιγμή που είμαι τρανς άτομο και το αντιλαμβάνομαι έτσι, και έχοντας όλες αυτές τις νέες εμπειρίες που δεν είχα πριν. Τότε αυτές οι σκηνές είχαν απήχηση με αυτό, το οποίο ήταν πραγματικά απίστευτο. Δεν το βλέπουμε αυτό όταν δεν έχουμε τον έλεγχο των ιστοριών μας πολλές φορές. Οπότε ένιωσα πραγματικά ξεχωριστό.»

Ο Μπλάκμαν ανέφερε επίσης τα μελλοντικά σχέδια για το πως θα συνεχίσει να εξερευνά το θέμα, αλλά παρέμεινε ανένδοτος ότι το να είναι τρανς είναι απλώς ένα από τα πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του Βίκτορ. «Εννοώ, μπορώ μόνο να πω ότι θα επηρεάσει την ιστορία του Βίκτορ. Εχουμε ιδέες για το τι θα θέλαμε να κάνουμε αν είμαστε αρκετά τυχεροί για την 4η σεζόν. Αυτό που σκέφτηκα είναι ότι αυτό [το θέμα του τρανς χαρακτήρα] δεν έγινε η ιστορία της σειράς και με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους ήμασταν σε θέση να δημιουργήσουμε κάτι που ήταν πολύ ισορροπημένο και αληθινό και αυθεντικό. Θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό στο μέλλον».

Μπορείτε να δείτε την υπέροχη αυτή σκηνή από την τρίτη σεζόν του «The Umbrella Academy» παρακάτω.