Buzz

Τζεφ Μπρίτζες - Ράιαν Ρέινολντς: who you're gonna call?

στα 10

Ο υπέρτατος dude και ο νεοφερμένος Green Lantern ανακοίνωσαν κοινή συνεργασία: αστυνομικό δίδυμο στην κινηματογραφική μεταφορά του graphic novel του Πίτερ Λένκοφ «R.I.P.D.». Μόνο που αυτό το αστυνομικό τμήμα δεν είναι σαν όλα τ' άλλα...

Τζεφ Μπρίτζες - Ράιαν Ρέινολντς: who you're gonna call?
Supernatural comedy για Ρέινολντς-Μπρίτζες

Ναι καλά καταλάβατε: αυτή η δύναμη αστυνομίας απαρτίζεται από αστυνομικούς που ...μας έχουν αφήσει χρόνους!

Η ιστορία του graphic novel είναι απλή: κάθε αστυνομικός που σκοτώνεται εν υπηρεσία, μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον για το ... Rest In Police Department (R.I.P.D.) που στρατολογεί αστυνομικούς-φαντάσματα. Εκεί δεσμεύεσαι για ... 100 χρόνια υπηρεσίας, αλλά μπορείς να κυνηγήσεις ανελέητα τον δολοφόνο σου.

O Ράιαν Ρέινολντς είχε εδώ και μήνες δεσμευτεί από την Universal για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του 35χρονου αστυνομικού που δολοφονείται και στρατολογείται στο R.I.P.D. Δεν υπήρχε όμως ακόμα το όνομα του συμπρωταγωνιστή και παρτενέρ του στο έγκλημα, ή μάλλον στην επίλυσή του.

Λίγο καιρό πριν ακουγόταν το όνομα του Ζακ Γαλιφιανάκη, ο οποίος όμως αποχώρησε λόγω φορτωμένου προγράμματος. Και πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι τη θέση του την παίρνει ο ... Τζεφ Μπρίτζες.

Και κάπως έτσι, μία ταινία που δε θα τρέχαμε να τη δούμε, μεταμορφώνεται στην ταινία που ανυπομονούμε να δούμε!

Ναι, ΟΚ, τον αγαπάμε και τον στηρίζουμε. Και σας θυμίζουμε ότι τον Αύγουστο κυκλοφορεί και το πρώτο του cd...