Buzz

Ο Τζάρεντ Λέτο θα πρωταγωνιστήσει στο «Tron: Ares»

στα 10

Το νέο σίκουελ του «Tron» της Disney σε σκηνοθεσία του Χοακίμ Ρένινγκ, αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα αυτόν τον Αύγουστο.

Ο Τζάρεντ Λέτο θα πρωταγωνιστήσει στο «Tron: Ares»

Εχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που το σίκουελ του «Tron» με τίτλο «Tron: Legacy» έκανε την πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες, και τα τελευταία πέντε χρόνια ακούγονταν αρκετά πως ένα ακόμα σίκουελ ήταν στα σκαριά για να ολοκληρώσει την τριλογία.

Και φαίνεται πως επιτέλους η ταινία αυτή πήρε το πράσινο φως από την Disney και ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα αυτό τον Αύγουστο. Στην ταινία με τίτλο «Tron: Ares», θα πρωταγωνιστεί ο Τζάρεντ Λέτο με τον Χοακίμ Ρένινγκ, τον σκηνοθέτη και άλλων ταινιών της Disney όπως «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους» και «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Eκδίκηση του Σαλαζάρ», να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία της, και τον Τζέσι Γουίγκουτόου, ο οποίος έγραψε και ένα πρώτο προσχέδιο του σεναρίου του ριμέικ του «The Crow», να υπογράφει το σενάριο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζάρεντ Λέτο θα πρωταγωνιστήσει στη βιογραφική ταινία για τον Καρλ Λάγκερφελντ

Tron

Η Disney πέρασε χρόνια για να βρει έναν τρόπο να συνεχίσει το franchise, αφού το «Tron: Legacy» είχε εισπράξεις 400 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Ο Λέτο είχε εμπλακεί με τη Disney σε μια άλλη ταινία «Tron» το 2017, αλλά η εξέλιξη της παραγωγής της ήταν αρκετά αργή και τελικά δεν οδήγησε πουθενά.

Μέχρι στιγμής, πέρα από τον Λέτο, δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο άλλο μέλος του καστ ή κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Αναμένουμε περισσότερα.