Buzz

Τρέιλερ για την «Carrie»: όχι πια δάκρυα, μόνο αίμα

στα 10

Ο Εσταυρωμένος, μια ντουλάπα, μια θρησκόληπτη μητέρα και μια «ιδιαίτερη» κόρη. Το νέο «Carrie» έρχεται, έτοιμο να τα πνίξει όλα σ’ ένα πυκνό κόκκινο ποταμό.

Τρέιλερ για την «Carrie»: όχι πια δάκρυα, μόνο αίμα

Δεν μπορεί να μην τη θυμάστε: ήταν η ντροπαλή μαθήτρια, Κάρι Γουάιτ, με την ψυχωτική ευαγγελίστρια μητέρα και τις τηλεκινητικές ικανότητες που έδωσαν άλλη διάσταση στον όρο «εφηβική αντίδραση». Η «Κάρι» του Στίβεν Κινγκ, που έγινε εμβληματική ταινία το 1976 από τον Μπράιαν Ντε Πάλμα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην οθόνη το φθινόπωρο.

Το ριμέικ της «Κάρι» σκηνοθετεί η Κίμπερλι Πιρς, που έγινε γνωστή το 1999 με το «Boys Don’t Cry» και συνέχισε, με μικρότερη απόδοση, το 2008 με το «Stop-Loss». Την Κάρι υποδύεται η Κλόι Μόρετς, διαμετρικά αντίθετη από το ρόλο της στο «Hugo» και τη μητέρα της η στοιχειωτική Τζούλιαν Μουρ.

Το πρώτο τρέιλερ της «Κάρι» που μόλις κυκλοφόρησε μάς προετοιμάζει για μια γερή ταινία τρόμου, αν και απευθύνεται μάλλον περισσότερο στο νεανικό κοινό που δεν έχει δει την πρωτότυπη ταινία – γιατί σ’ αυτήν τι να προσθέσεις και τι ν’ αλλάξεις; - φέρνοντας την πλοκή της στην εποχή των σύγχρονων teenagers και των smartphones.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω και διαβάστε περισσότερα για το «Carrie» εδώ: