Buzz

To σίκουελ του «Tomb Raider» βρήκε νέα σκηνοθέτη

στα 10

Μπορεί ο Μπεν Γουίτλεϊ να έφυγε από το project αλλά η ταινία βρήκε μια νέα σκηνοθέτη για να την αναλάβει.

To σίκουελ του «Tomb Raider» βρήκε νέα σκηνοθέτη

Το σίκουελ της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Tomb Raider» έχει ανακοινωθεί ήδη από τα μέσα του 2019 και μάλιστα, τότε, με τον Μπεν Γουίτλεϊ να αναλαμβάνει να το σκηνοθετήσει με ένα σενάριο της γυναίκας του Εϊμι Τζαμπ, με τα γυρίσματα να ξεκινούσαν μέσα στο 2020 ενώ η προγραμματισμένη του κυκλοφορία στις αίθουσες ήταν στις 19 Μαρτίου 2021.

Ομως τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε πραγματικότητα, με τον Γουίτλεϊ να αποσύρεται από την ταινία, και αντ’ αυτής να σκηνοθετεί το «Meg 2» (ναι, το σίκουελ με τον γιγαντιαίο προϊστορικό καρχαρία), και φυσικά η ημερομηνία κυκλοφορίας πλέον δεν ισχύει λόγω Covid-19.

Διαβάστε ακόμα: H Κάρεϊ Μάλιγκαν πρωταγωνίστρια στο «Fingernails» του Χρήστου Νίκου

misha green 607

Και μπορεί το σίκουελ να δείχνει πως μπήκε για τα καλά στο ράφι, όμως το Deadline αναφέρει πως βρέθηκε κάποιος να το αναλάβει. Σύμφωνα με το άρθρο η Μίσα Γκριν όχι μόνο θα την σκηνοθετήσει αλλά θα γράψει και το σενάριό της. Μπορεί η Γκριν να έχει γράψει και δημιουργήσει μερικές πετυχημένες σειρές στην τηλεόραση, όπως το «Lovecraft Country», το «Spartacus» και το «Underground», αλλά εδώ πρόκειται για την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα στο σινεμά, μετρώντας ως σκηνοθέτης μόνο ένα επεισόδιο της σειράς «Lovecraft Country» στο βιογραφικό της.

Η Αλίσια Βικάντερ θα επιστρέψει στον ρόλο της διάσημης αρχαιολόγου Λάρα Κροφτ, με την ημερομηνία κυκλοφορίας της στις αίθουσες αυτή την φορά να παραμένει άγνωστη.