Buzz

Ο Τομ Χάρντι δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες του ως Αλ Καπόνε

στα 10

Ο ηθοποιός υποδύεται τον διαβόητο γκάνγκστερ στο «Fonzo» του Τζος Τρανκ και ποστάρει ενθουσιωδώς στο instagram μια σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα της ταινίας.

Ο Τομ Χάρντι δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες του ως Αλ Καπόνε

Ανυπομονούσατε να δείτε τον Τομ Χάρντι στο ρόλο του πιο διάσημου γκάνγκστερ όλων των εποχών;

Ο Χάρντι υποδύεται τον Αλ Καπόνε στο «Fonzo», και μπορεί η ταινία να μην έχει ακόμα καν ημερομηνία κυκλοφορίας ή να μην έχει αποκαλύψει οποιουδήποτε είδους προωθητικό υλικό, ωστόσο ο ηθοποιός έσπευσε να ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες από τα γυρίσματα του φιλμ.

Το «Fonzo» (που δανείζεται τον τίτλο του από ένα παρατσούκλι του Καπόνε) δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρντι θα βυθιστεί στον κόσμο της παρανομίας (και της ποτοαπαγόρευσης) για τις ανάγκες ενός ρόλου, καθώς έχουν μεταξύ άλλων προηγηθεί το «Lawless» του Τζον Χίλκοουτ, αλλά και το «Δίδυμοι Θρύλοι», όπου υποδυόταν τους δίδυμους αδελφούς Κρέι, τους αληθινούς γκάνγκστερ που έσπειραν τον τρόμο στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’60.

Διαβάστε ακόμη: «Venom»: Ο Τομ Χάρντι έρχεται προς το μέρος σου. Σήμερα.

Chasing Fonzo...🔥🙏🌅🇺🇸🌠🌠🌠🌠😇😇😇😇

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on


Η ταινία επικεντρώνεται στις τελευταίες ημέρες στη ζωή του θρυλικού Αμερικανού γκάνγκστερ, όταν έπειτα από οκτώ χρόνια φυλάκισης, η παραφροσύνη είχε αρχίσει να τρυπώνει στο μυαλό του και οι μνήμες από το βίαιο παρελθόν του επέστρεφαν για να τον στοιχειώσουν.

Το φιλμ γραφεί και σκηνοθετεί ο Τζος Τρανκ, ο οποίος το 2012 είχε κάνει αίσθηση με το ντεμπούτο του, «Chronicle», ένα από τα πιο ιδιαίτερα (περίπου) υπερηρωικά φιλμ των τελευταίων ετών, αλλά έπεσε στη συνέχεια σε δυσμένεια μετά την παταγώδη αποτυχία του «Fantastic Four» και τις παροιμιώδεις διαφορές του με το στούντιο κατά τη δημιουργία του, αλλά κι έπειτα από την αποχώρησή του από τη σκηνοθετική καρέκλα ενός από τα spin-off φιλμ του «Star Wars».

Black♠️

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on


Εύλογα, ο Τρανκ φιλοδοξεί με το «Fonzo» να εξιλεωθεί στο Χόλιγουντ και να επιβεβαιώσει ότι οι αρχικές υποσχέσεις που είχε δώσει με το «Chronicle» δεν ήταν απλώς ένα πυροτέχνημα.

Οσο για τον Χάρντι, πίσω στο 2012, ο ηθοποιός είχε ήδη αναμειχθεί σε ένα κινηματογραφικό σχέδιο της Warner Bros για τη ζωή του Αλ Καπόνε, με τον τίτλο «Cicero», το οποίο μάλιστα προγραμματιζόταν ως τριλογία, με σκηνοθέτη τον Ντέιβιντ Γιέιτς του «Χάρι Πότερ». Για τις ανάγκες του «Cicero», ο Χάρντι είχε ήδη ξεκινήσει προετοιμασία για τον ρόλο, βλέποντας κλασικές γκανγκστερικές ταινίες με πρωταγωνιστές όπως ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ και ο Τζέιμς Κάγκνεϊ. Δυστυχώς, το φιλόδοξο εκείνο πρότζεκτ δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα, όμως όλα δείχνουν πως η μελέτη του Χάρντι τουλάχιστον δεν θα πάει χαμένη!

Ok... slow cookin 🔥♠️🔥🌠🌠🌠🌠😇😇😇😇

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on


Stevie Graham and Tommy NOLA oh yeah 2018 🤙🏻🌈🌅🌅🌅🌅🌠🌠🌠🌠😇😇😇😇

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on


Time for Al Cap

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on


Διαβάστε ακόμη