Buzz

O Τομ Χάρντι στο ρόλο του Αλ Καπόνε!

στα 10

Το στούντιο της Warner Bros ετοιμάζει το «Cicero» - την τριλογία για τη ζωή, την άνοδο και την πτώση του διαβόητου γκάνγκστερ Αλ Καπόνε. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Τομ Χάρντι.

O Τομ Χάρντι στο ρόλο του Αλ Καπόνε!
Μία πρόταση που πραγματικά δεν μπορεί να αρνηθεί...

Ο Τομ Χάρντι («Inception», «Warrior») μοιάζει να είναι το επόμενο «it-boy» του Χόλιγουντ. Ολοι ποντάρουν στο πώς θα απογειωθεί η καριέρα του μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «The Dark Knight Rises» - με πρώτο τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, που μετέφερε την πρεμιέρα του «The Wettest County» στο τέλος του καλοκαιριού του 2012, ώστε να επωφεληθεί από τη φόρα που θα αφήσει το batmobile.

Ο Χάρντι έχει διάφορα άλλα πρότζεκτ να γυρίσει μέσα στο 2012, με περισσότερο αναμενόμενο το «Fury Road» του Τζορτζ Μίλερ. Μόνο που μία σημερινή είδηση τοποθετεί την ταινία του Μίλερ στη δεύτερη θέση.

Η Warner περιτριγυρίζει εδώ και καιρό την ιδέα να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη τη ζωή και το διαβόητο έργο του μεγαλομαφιόζου Αλ Καπόνε. Από το καλοκαίρι ακούμε φήμες για το «Cicero», μία τριλογία που θα αφηγείται τα γεγονότα σταδιακά - η πρώτη ταινία το μεγάλωμα του Καπόνε στις φτωχογειτονιές του Μπρούκλιν, η δεύτερη την άνοδό του στον σκοτεινό κόσμο της μαφίας, η τρίτη την πτώση και τη φυλάκισή του.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι το πρότζεκτ έχει βρει σκηνοθέτη (ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Ντέιβιντ Γέιτς, ναι των Χάρι Πότερ ταινιών) και πρωταγωνιστή τον in demand κύριο Χάρντι. O τελευταίος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε ότι έχει αρχίσει να μελετάει παλιές κλασικές ταινίες για να πάρει ιδέες για το ρόλο.

«Μαζί με τους συνεργάτες μου στην Warner Bros. βλέπουμε παλιά γκανγκστερικά νουάρ - κλασικές ταινίες με τους Τζέιμς Κάγκνεϊ, Εντουαρντ Τζ. Ρόμπινσον, Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ» δήλωσε. «Η ιδέα δεν είναι να επαναλάβουμε ό,τι έκαναν εκείνοι, αλλά να κατανοήσουμε το χαρακτήρα του Καπόνε όπως αυτός διαμορφώθηκε σε όλο το φάσμα της ανόδου και της πτώσης του. Για αυτό και στην Warner μιλάνε για τριλογία, αν και τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο...»

Ο Χάρντι δήλωσε επίσης ότι είχε άλλα σχέδια για το 2012. Ηθελε να ολοκληρώσει το «Fury Road» και να επιστρέψει στο θέατρο για μία συνεργασία με τον πατέρα του Τσιπς Χάρντι. Ομως η Warner τον διαβεβαίωσε ότι ακόμα κι αν ολοκληρωθεί η προεργασία για το «Cicero» τα γυρίσματα δε θα ξεκινήσουν πριν το 2013 (και αν όντως πρόκειται για τριλογία, θα επεκταθούν μέχρι και το '14).

Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις...