Buzz

To viral garden party και το φιλί στο στόμα της Γκουίνεθ Πάλτροου και της Στέλα ΜακΚάρτνεϊ

στα 10

Ετσι περνούν τις μέρες τους στα Χάμπτονς οι διάσημοι, ακόμη και όταν γιορτάζουν μια νέα σειρά ρούχων παρουσία της Στέλα ΜακΚάρτνεϊ που όπως αποδεικνύει το βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά η πιο κολλητή φίλη της Γκουίνεθ Πάλτροου!

To viral garden party και το φιλί στο στόμα της Γκουίνεθ Πάλτροου και της Στέλα ΜακΚάρτνεϊ

«Μερικές φορές στη ζωή βρίσκεις μια φιλενάδα που γίνεται αδερφή σου. Κάποια που σε καταλαβαίνει. Που είναι όσο ειλικρινής όσο και αγαπημένη. Που έχει τις ίδιες απόψεις για τη ζωή, τις ίδιες αξίες. Που είναι σαν σωσίβιο όταν ζεις σε μια χώρα που έχεις υιοθετήσεις, αλλά δεν είναι η πατρίδα σου. Που τυχαίνει ταυτόχρονα να είναι ξεκαρδιστική και λίγο πονηρή και που προσπαθεί πάντα να ισορροπήσει τα πάντα, όπως κι εσύ. Που είναι επίσης μια από τις αγαπημένες σου σχεδιάστριες μόδας, με αδίστακτο μάτι και κάνει τέλεια, τέλεια πράγματα. Η Στέλα είναι αυτό το κορίτσι και πολλά ακόμη.»

Αυτό είναι το ερωτικό γράμμα της Γκουίνεθ Πάλτροου στη Στέλα ΜακΚάρτνεϊ, με την οποία συνεργάστηκε για μια νέα μικρή σειρά ρούχων με το όνομα «Goop» και για το λανσάρισμα της οποίας διοργάνωσε ένα english garden party στα Χάμπτονς με υψηλούς καλεσμένους και ένα φιλί στο στόμα ανάμεσα στις δύο «αδερφές» που όσο ψεύτικο κι αν δείχνει έχει κάνει μια χαρά τη δουλειά του για να κάνει το βίντεο που δημοσιοποίησε η ίδια η Πάλτροου viral.

2

Στο εν λόγω πάρτι παραβρέθησαν από τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ και την Κάμερον Ντίαζ μέχρι τη Ναόμι Γουοτς και τον Κρις Μάρτιν, αλλά και η μητέρα της Γκουίνεθ Πάλτροου, η υπέροχη Μπλάιθ Ντάνερ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και αφού πέρασαν όλοι πολύ όμορφα, να και το βίντεο για να δείτε τι χάσατε που δεν ήσασταν καλεσμένοι.