Buzz

Το Τανγκό των Χριστουγέννων: δείτε το επίσημο νέο trailer

στα 10

Η δεύτερη ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη είναι έτοιμη και μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της το Δεκέμβριο. Το Flix σας είχε δείξει αποκλειστικά το πρώτο trailer τον Μάιο, σήμερα σας δείχνουμε και το επίσημο.

Το Τανγκό των Χριστουγέννων: δείτε το επίσημο νέο trailer
O Γιάννης Στάνκογλου ως υπολοχαγός Καραμανίδης

Τοποθετημένη στην δεκαετία του '70 σε ένα στρατόπεδο στον Εβρο, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, η ταινία αφηγείται την ιστορία του υπολογαχού Στέφανου Καραμανίδη που δεν ήξερε να χορεύει τανγκό και που προκειμένου να ζητήσει σε χορό τον έρωτα της ζωής του, τη σύζυγο του Συνταγματάρχη, θα ζητήσει τη βοήθεια ενός φαντάρου που θα του μάθει να χορεύει. Διάχυτος ερωτισμός, μια Ελλάδα σε αναζήτηση ταυτότητας και μικρές ανθρώπινες ιστορίες αναζήτησης προσωπικής και εθνικής «ελευθερίας».

Περιμένοντας με ανυπομονησία τη δεύτερη ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη (με πρώτη το «Πεθαμένο Λικέρ» του Γιώργο Καρυπίδη το 1992) βλέπουμε το δεύτερο trailer που κυκλοφόρησε μόλις η Village. Απολαύστε «Το Τανγκό των Χριστουγέννων» λοιπόν, με την υπογραφή του Νίκου Κουτελιδάκη και τους Γιάννη Μπέζο, Γιάννη Στάνκογλου, Αντίνοο Αλμπάνη, Βίκυ Παπαδοπούλου και Ελένη Κοκκίδου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και δείτε το πρώτο trailer εδώ

Περισσότερες φωτογραφίες στο gallery.

«Το Τανγκό των Χριστουγέννων» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου 2011.