Buzz

To «Σινεμά ο Παράδεισος» στο Μπρόντγουεϊ;

στα 10

Οι πάντοτε ανήσυχοι Χάρβεϊ και Μπομπ Γουάινσταϊν σκέφτηκαν πως θα ήταν καλή ιδέα να μεταφέρουν μερικούς από τους πιο επιτυχημένους τίτλους της Miramax στο Μπροντγουεϊ. Ελπίζουμε να το ξανασκεφτούν...

To «Σινεμά ο Παράδεισος» στο Μπρόντγουεϊ;
Προτιμώ τα γουέστερν από τα μιούζικαλ!

Αν και μπορεί ήδη να υπογράψει και ως «παραγωγός του Μπρόντγουεϊ», έχοντας συμμετάσχει στις παραγωγές των θεατρικών «Billy Elliot», «The Producers» και «All Shook Up», ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν επιθυμεί να επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες της εταιρίας του.

Ανοιξε λοιπόν τον κατάλογο των κινηματογραφικών επιτυχιών της Miramax και προώθησε πρώτο το «Aναζητώντας τη Χώρα του Ποτέ» («Finding Neverland») για την θεατρική του μιούζικαλ μεταφορά. Μια δοκιμαστική παράσταση στην Καλιφόρνια, τον ανάγκασε όμως να σταματήσει την παραγωγή θεωρώντας πως δεν έχει έρθει ακόμη η μεγάλη στιγμή για την καριέρα του στο θεάτρο.

Τα επερχόμενα σχέδια ωστόσο περιλαμβάνουν ακόμη το «Chocolat» και το «Σινεμά ο Παράδεισος» και δέκα τουλάχιστον ακόμη τίτλους που θα δοκιμάσουν την τύχη τους στο σανίδι, ακόμη κι αν κανείς δεν δηλώνει ενθουσιασμένος με την προοπτική.