Buzz

To «24» γίνεται ταινία. Και πολύ άργησε...

στα 10

Μην πει κανείς ότι δεν περίμενε πως αργά ή γρήγορα θα γυριζόταν μια ταινία που θα έχει ως ήρωα τον Τζακ Μπάουερ καθώς προσπαθεί να σώσει τον κόσμο μέσα σε 24 ώρες...

To «24» γίνεται ταινία. Και πολύ άργησε...

Eνα και παραπάνω χρόνο μετά το τέλος του τελευταίου κύκλου του τηλεοπτικού «24», οι υποψίες για την κινηματογραφική μεταφορά της σειράς στον κινηματογράφο γίνονται φήμες και επιβεβαιώνονται από τον ίδιο τον ηθικό αυτουργό, Κίφερ Σάδερλαντ: «Είμαστε κοντά σε ένα τελικό σενάριο. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Πρέπει να θυμόμαστε συνέχεια πως έχουμε μόνο 24 ώρες για αφηγηθούμε μια ιστορία και το να τις συμπυκνώσουμε σε μια ταινία δύο ωρών είναι μια πρόκληση. Στην αρχή προσπαθήσαμε να το κάνουμε όσο πιο μεγαλειώδες γινόταν, βάζοντας πολλά πράγματα μέσα στην ιστορία, αλλά όταν χαλαρώσαμε ανακαλύψαμε τον τρόπο με τον οποίο θέλαμε να πούμε την ιστορία. Αν ρωτάτε αυτό, ναι θα υπάρξει μία ταινία βασισμένη στο "24".»

Σε άλλες δηλώσεις του ο Σάδερλαντ είχε ευχηθεί τα γυρίσματα να ξεκινούσαν πριν το τέλος του 2011 ώστε η ταινία να μπορεί να βγει στις αίθουσες στο 2012. Αν, όμως, το σενάριο γράφεται ακόμη μάλλον η επιθυμία του θα πρέπει να μην εισακουστεί. Αλλωστε για την ώρα είναι απασχολημένος με το τηλεοπτικό «Touch» (από τον δημιουργό των «Heroes») στο οποίο υποδύεται έναν πατέρα που ο αυτιστικός κωφός γιος του έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μέλλον.

Ισως αυτός είναι και ο μόνος αυτή τη στιγμή που μπορεί να μας πει και πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του κινηματογραφικού «24»!