Buzz

Αυτή τη φορά, το Time έχει μια έκπληξη για τους fans του «Star Wars»

στα 10

Από το 1980 ως σήμερα, το Time παραδοσιακά βγάζει ένα εξώφυλλο με κάθε καινούριο «Star Wars» που έρχεται στις αίθουσες. Η φετινή του επιλογή είναι λίγο πιο εξαντρίκ.

Αυτή τη φορά, το Time έχει μια έκπληξη για τους fans του «Star Wars»

Η σχέση του περιοδικού Time με τον «Πόλεμο των Αστρων» ξεκινά λίγο μετά τη γέννηση του franchise, το 1980, με την έξοδο στις αίθουσες της δεύτερης ταινίας, του «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται». Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του περιοδικού, Ντ. Γ. Πάιν, βρίσκει αυτή την πορεία μέσα στα χρόνια όχι απλώς συγκινητική, αλλά κι ενδεικτική του περάσματος του χρόνου από την τέχνη, την τεχνολογία και την κοινωνία: «Είναι καταπληκτικό που οι ταινίες του "Star Wars" προβάλλονται μέσα στο κόκκινο πλαίσιο του Time από την αρχή του franchise. Και το στιλ των εξωφύλλων εξελίσσεται μαζί τους - από την κλασική ζωγραφιά του Νταρθ Βέιντερ από τον Μάρσαλ Αρισμαν, μέχρι στο 3-D πορτρέτο του Βέιντερ για τα πρίκουελ.» Δείτε τι εννοεί στις παρακάτω φωτογραφίες των εξωφύλλων:

Δείτε κι αυτό: Το νιώσατε; Νέο τρέιλερ(άκι) για το «Star Wars: The Force Awakens»

star wars time 607 1980

star wars time 607 1983

star wars time 607 1997

star wars time 607 1999

star wars time 607 2002

star wars time 607 2005

Το νέο τεύχος του Time με εξώφυλλο αφιερωμένο στο «Star Wars: The Force Awakens» θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου, αλλά έκανε ήδη το ντεμπούτο του online. Κι είναι ένα εξώφυλλο - έκπληξη. Για πρώτη φορά σε δυο βερσιόν για την διεθνή έκδοσή του, το Time δεν αφιερώνει το πρόσωπό του σε κάποιον από τους παλιούς ή τους νέους «έμψυχους» ήρωες του «Star Wars», αλλά στα πιο υπέροχα ρομπότ της σειράς, το νέο και το παλιό, τον R2-D2 και τον BB-8. Μάλιστα, το εξώφυλλο δεν είναι ψηφιακό - τα δυο ρομπότ, ψυχή τε και σώματι, έκαναν πραγματική φωτογράφιση στο στούντιο. Ο φωτογράφος Μάρκο Γκρομπ δηλώνει εντυπωσιασμένος: «Τη στιγμή που γνωρίζεις τον BB-8, νιώθεις κάτι σαν ανθρώπινο σύνδεσμο. Σε κοιτάει μ' ένα ύφος τόσο γλυκό... Κι όταν γνωρίζεις τον R2-D2 πραγματικά τυφλώνεσαι από το εκτόπισμα ενός σταρ.» Η φωτογράφιση, μάλιστα, έχει το δικό της making of video, που μπορείτε να δείτε, μαζί με τα δυο εξώφυλλα, παρακάτω.

star wars time 607

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Episode VII - The Force Awakens»: