Buzz

Η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ είναι πολύ, πολύ θυμωμένη

στα 10

Το red band τρέιλερ της νέας ταινίας του Μάρτιν ΜακΝτόνα, «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri», εκτός από αρκετά f* και c*, έχει και μια υπέροχη, οργισμένη Φράνσις ΜακΝτόρμαντ.

Η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ είναι πολύ, πολύ θυμωμένη

Μετά την «Αποστολή στην Μπριζ» που τον καθιέρωσε και τους «Επτά Ψυχοπαθείς» που μάλλον μας απογοήτευσαν, ο Μάρτιν ΜακΝτόνα ξαναφέρνει τη βία, το στιλ και το κυνικό χιούμορ του στην οθόνη, με τη νέα του ταινία, «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri» που, από το τρέιλερ του, μάς προδιαθέτει τουλάχιστον για μια ερμηνεία-δυναμίτη από τη Φράνσις ΜακΝτόρμαντ που δεν βλέπουμε αρκετά συχνά σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Διαβάστε ακόμη: Δεν υπάρχουν απλές ζωές. Η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ είναι η «Olive Kitteridge» στην μίνι σειρά της Λίζα Τσολοντένκο

three billboards 607

Στην ταινία, η ΜακΝτόρμαντ υποδύεται τη Μίλντρεντ Χέιζ, μια μητέρα στη μικρή πόλη του Εμπινγκ, στο Μιζούρι, που αναζητά απαντήσεις για το φόνο της κόρης της που δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί, κυρίως λόγω της απραγίας του τοπικού σερίφη, Μπιλ Γουίλομπι, που ενσαρκώνει ο Γούντι Χάρελσον. Ετσι, η Μίλντρεντ φτιάχνει μια σειρά από γιγάντιες πινακίδες στην πόλη, εκθέτοντας τον Γουίλομπι και στρέφοντας όχι μόνο αυτόν, αλλά κι ολόκληρη την πόλη εναντίον της.

Το red band τρέιλερ (δείτε το παρακάτω), μοιάζει απολαυστικό, περιλαμβάνοντας και δηκτικά σχόλια, όπως το «Μου φαίνεται ότι η αστυνομία είναι πολύ απασχολημένη με το να βασανίζει τους μαύρους για να λύσει πραγματικά εγκλήματα». Δίπλα στη ΜακΝτόρμαντ και στον Χάρελσον, στο «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri» παίζουν οι Σαμ Ρόκγουελ, Τζον Χοκς, Πίτερ Ντίνκλετζ και Αμπι Κόρνις. Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμη: