Buzz

«Lost in London»: Ο Γούντι Χάρελσον ετοιμάζει την ταινία που δεν ξανάγινε (επειδή είναι τέτοιος τύπος)

στα 10

Στις 20 Ιανουαρίου, ο Γούντι Χάρελσον θα γυρίσει στο Λονδίνο μια 100λεπτη ταινία, σε μονοπλάνο, η οποία ταυτόχρονα θα προβάλλεται σε 500 αίθουσες ζωντανά!

«Lost in London»: Ο Γούντι Χάρελσον ετοιμάζει την ταινία που δεν ξανάγινε (επειδή είναι τέτοιος τύπος)

Κάπου ανάμεσα σε μια αλλόκοτη βιογραφία, live παράσταση και κινηματογραφική ταινία, ο Γούντι Χάρελσον ετοιμάζει την πρώτη του σκηνοθετική δουλειά, που λέγεται «Lost in London» και δε μοιάζει με τίποτα που να έχουμε ξαναδεί.

Το αξιοπερίεργο στο «Lost in London», δεν είναι ότι... γυρίζεται στο Λονδίνο φυσικά, αλλά ότι θα προβάλλεται ζωντανά σε πάνω από 500 κινηματογραφικές αίθουσες, την ώρα που γυρίζεται. «Κανείς δεν έχει γυρίσει ποτέ μια ταινία και να την προβάλλει, ταυτόχρονα, ζωντανά στα σινεμά. Κανείς δεν ήταν ποτέ τόσο ηλίθιος, ως τώρα,» δηλώνει ο Γούντι Χάρελσον, με τον χαρακτηριστικό κι αγαπημένο μας κυνισμό του, στο teaser trailer του «Lost in London», που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Το φιλμ, επιπλέον, θα γυριστεί με μία μόνο κάμερα, ως μονοπλάνο! Θα διαρκέσει περίπου 100 λεπτά και θα προβληθεί στις 20 Ιανουαρίου στο Λονδίνο, στις 2 το πρωί και, ταυτόχρονα, στην Αμερική, στις 9 το βράδυ στην Ανατολική Ακτή.

Διαβάστε ακόμη: Ο Γούντι Χάρελσον πιάνει δουλειές με φούντες

γούντι χάρελσον lost in london 607

Η ταινία του Γούντι Χάρελσον, η οποία κάποια στιγμή μελλοντικά θα προβληθεί και κανονικά στις αίθουσες, είναι εμπνευσμένη από «ένα από τα χειρότερα βράδια» στη ζωή του ηθοποιού, όταν, το 2002, πέρασε τη νύχτα στη φυλακή στο Λονδίνο, επειδή, γυρίζοντας από ένα κλαμπ του Σόχο, κατέστρεψε το εσωτερικό του ταξί που τον μετέφερε (ο ηθοποιός, μάλιστα, διέφυγε μ' ένα δεύτερο ταξί, το οποίο κυνήγησε και σταμάτησε η αστυνομία).

Διαβάστε ακόμη: O Γούντι Χάρελσον στο μικρού μήκους βίντεο κλιπ του «Song for Someone» των U2

γούντι χάρελσον lost in london 607

«Αγαπώ το θέατρο κι αγαπώ και το σινεμά,» είπε ο Γούντι Χάρελσον σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, «κι αναζητούσα έναν τρόπο να συνδυάσω και τα δυο. Μετά σκέφτηκα ότι αυτή η συγκεκριμένη ιστορία όντως εκτυλίσσεται χρονολογικά και συγκροτημένα, οπότε μου ήρθε η ιδέα να τη γυρίσω σε πραγματικό χρόνο, ως "ζωντανό σινεμά".» Το «Lost in London» θα γυριστεί σε 14 διαφορετικές τοποθεσίες του Λονδίνου, μ' ένα καστ 30 ατόμων, ανάμεσά τους ο Οουεν Γουίσλον και ο Γουίλι Νέλσον. Κι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, όπως λέει ο Γούντι στο teaser του, θα πέσει από τη γέφυρα Γουοτερλού μέσα στον Τάμεση «κι αυτό θα αποτελειώσει την καριέρα μου!» Δείτε παρακάτω το teaser trailer του «Lost in London» κι υποκλιθείτε στο αδιάκοπο κι ανατρεπτικό κέφι του Γούντι Χάρελσον.


Διαβάστε ακόμη: O Ντάρεν Αρονόφσκι και ο Γούντι Χάρελσον έχουν να σας πουν κάτι για την κλιματική αλλαγή