Industry

Θέλετε να δουλέψετε για τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ για 250.000 δολάρια;

στα 10

O Ρόμπερτ Ρονρίγκεζ μόλις ανακοίνωσε δημόσιο διαγωνισμό για ένα πρότζεκτ που ο νικητής θα φύγει με 250.000 δολάρια. Ενδιαφέρεστε;

Θέλετε να δουλέψετε για τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ για 250.000 δολάρια;

Οχι όχι δε θα σας ζητήσει να δουλέψετε στο «Sin City: Α Dame to Kill For». Ομως ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, ναι, δημοσίευσε μία προκύρηξη διαγωνισμού κι αναζητά συνεργάτες. Το «Green Label Studios: Open Call» είναι ένα πρότζεκτ που δίνει την ευκαιρία σε φιλόδοξους κινηματογραφιστές να κερδίσουν 250.000 δολάρια για να παρέχουν περιεχόμενο στο σάιτ της Green Label.

Επιπλέον, ο νικητής κερδίζει και... τον ίδιο τον Ροντρίγκεζ: ο σκηνοθέτης υπόσχεται να πάρει τον/την σκηνοθέτη κάτω από τη φτερούγα του για ένα χρόνο, ως ο μέντοράς του/της.

Στην ουσία οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να ετοιμάσουν βίντεο με προτάσεις που θα παρουσιάζουν το πάθος τους για τη δουλειά τους. Τίτλος: «tell us how you do the Dew». Τα βίντεο θα κριθούν από τους συντάκτες της Green Label, αλλά και αντιπροσώπους του χορηγού του πρότζεκτ (του Mountain Dew αναψυκτικού, το οποίο διαφημίζεται έμμεσα και άμεσα από το διαγωνισμό αυτό).

Οι 10 φιναλίστ θα κερδίσουν από 10.000 δολάρια για τις παραγωγές τους και συμφωνία συνεργασίας με τη διαφημιστική εταιρία. Ολοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στα στούντιο της Green Label, αυτό το καλοκαίρι στην Νέα Υόρκη. Μόνο ένας όμως θα φύγει με 250.000 δολάρια.

Το deadline υποβολής συμμετοχών είναι στις 25 Απριλίου. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το «Green Label Studios: Open Call» εδώ.