Buzz

Ανακοινώθηκε ποιος θα δανείσει την φωνή του στον νέο Τσάκι

στα 10

H φωνή του Τσάκι στο ριμέικ της «Κούκλας του Σατανά» έρχεται από έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά.

Ανακοινώθηκε ποιος θα δανείσει την φωνή του στον νέο Τσάκι

Με το ριμέικ καλτ ταινίας τρόμου «Η Κούκλα του Σατανά», η οποία μας σύστησε ένα από τα πιο διάσημα δολοφονικά παιχνίδια στην ιστορία του κινηματογράφου, τον Τσάκι, να βρίσκεται λίγους μήνες πριν κάνει την πρεμιέρα τους στις αίθουσες, αποκαλύφθηκε επιτέλους ποιος θα δανείσει την φωνή του στη κατά συρροή δολοφόνο κούκλα.

Διαβάστε ακόμα: Ο καλύτερός σου φίλος επιστρέφει. Το τρέιλερ του remake της «Κούκλας του Σατανά» είναι εδώ

child's play 607

Το πρώτο τρέιλερ μας έδειξε έναν νέο αναβαθμισμένο hi-tech Τσάκι ο οποίος, από ότι όλα δείχνουν, αρχίζει να σκοτώνει μετά από κάποιο λάθος ή ιό στο λογισμικό του (ξεχάστε τους δολοφόνους, τις μαύρες μαγείες και μετεμψυχώσεις της πρώτης ταινίας). Γνωρίζαμε όμως ήδη πως ο Μπραντ Ντούριφ, ο οποίος είχε δανείσει την φωνή του στον Τσάκι σε όλες τις ταινίες μέχρι σήμερα, δεν θα συμμετέχει στο ριμέικ, και έτσι την θέση του πήρε ο Μαρκ Χάμιλ.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Χάμιλ στο twitter του, χωρίς όμως να μας δώσει έστω μια μικρή γεύση για το πως θα ακούγεται ο Τσάκι, και αργότερα επιβεβαίωσαν και η Orion και η MGM, τα στούντιο παραγωγής της ταινίας. Ο Χάμιλ είναι γνωστό στο ότι κάνει εξαιρετικές φωνές για χαρακτήρες, με την πιο γνωστή του ίσως εκείνη του Τζόκερ στο «Batman The Animated Series». Το σενάριο υπογράφει ο Τάιλερ Μπάρτον Σμιθ και την σκηνοθεσία ο Λαρς Κλέβμπεργκ, του «Polaroid», και για άλλη μια φορά, η ιστορία θέλει μια μητέρα (Οντρεϊ Πλάζα) να αγοράζει για δώρο μια κούκλα για τον γιο της (Γκάμπριελ Μπέιτμαν) χωρίς να γνωρίζει τη σατανική φύση του παιχνιδιού.

Το ριμέικ της «Κούκλας του Σατανά» αναμένεται στις αίθουσες τον Ιούνιου του 2019. Δείτε παρακάτω ένα μοντάζ από τους χαρακτήρες που έχει δανείσει την φωνή του Μαρκ Χάμιλ και απλά θαυμάστε.


Διαβάστε ακόμα:

child's play 607