Buzz

The UNFappening: Καλλιτέχνες ντύνουν με χιούμορ κι έμπνευση τις γυμνές φωτογραφίες των σταρ

στα 10

Το Ιντερνετ παίρνει τη μορφή της χρήσης που του κάνεις: με έμπνευση, χιούμορ και διάθεση να στρέψουν την κοινή γνώμη προς κάτι θετικό, καλλιτέχνες «ντύνουν» τις κλεμμένες γυμνές φωτογραφίες των σταρ του Χόλιγουντ με τα σκίτσα τους.

The UNFappening: Καλλιτέχνες ντύνουν με χιούμορ κι έμπνευση τις γυμνές φωτογραφίες των σταρ

Οσο όλο και περισσότερες υποκλοπές από τα icloud των κινητών χολιγουντιανών σταρ οδηγούν σε ακόμα περισσότερες γυμνές φωτογραφίες που διαρρέουν στο Ιντερνετ (ένα ρεύμα που ονομάστηκε «The Fappening»), μία άλλη κίνηση δίνει λίγο χρώμα, χιούμορ και ευπρέπεια στην τόση επίθεση ασχήμιας. Ενα πρότζεκτ που πήρε το όνομα «The UNFappening» καλεί καλλιτέχνες να στείλουν ιδέες και έργα που «ντύνουν» τα γυμνά με έμπνευση, φαντασία και την προσωπική αισθητική τους.

«The Fappening»: Το Χόλιγουντ γυμνό σε μια από τις μεγαλύτερες διαρροές προσωπικών δεδομένων που έγιναν ποτέ

Τα αποτελέσματα είναι από αστεία και χαριτωμένα, μέχρι έξυπνα, καλαίσθητα κι αρκετά ενδιαφέροντα - μερικά σε κάνουν πραγματικά να αναζητήσεις ποιος είναι ο designer που κρύβεται πίσω από μια τέτοια αισθητική και τεχνοτροπία.

Πάνω από όλα όμως, η ιδέα του «UNFappening» είναι ένα έξυπνο παράδειγμα για το πώς μπορείς να διαφημίσεις το έργο σου, δίνοντας ταυτόχρονα και ένα θετικό παράδειγμα για το πώς χρησιμοποιεί κανείς τα trends του Ιντερνετ: παίρνεις κάτι φτηνό και το αναγάγεις σε τέχνη.

Διαβάστε ακόμα: απειλές για γυμνές φωτογραφίες της Εμα Γουότσον αποδεικνύουν πόσο πολιτικό είναι αυτό το θέμα

Ή όπως δηλώνει και το UNFappening στην κεντρική σελίδα του: «Το fappening συνέβη. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα γεγονότα. Μπορούμε όμως να τα ντύσουμε. Και είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει κανείς...»

Δείτε τις φωτογραφίες:

unfappening1 607

unfappening2 607

unfappening3 607

unfappening4 607

unfappening5 607

unfappening6 607

unfappening7 607

unfappening8 607

unfappening9 607

unfappening10 607

unfappening11 607

unfappening13 607

unfappening14 607

unfappening 15 607

unfappening16 607

unfappening17 607

Διαβάστε περισσότερα: