Buzz

Ο Μάιλς Μοράλες επιστρέφει στη μικρού μήκους ταινία «The Spider Within: A Spider-Verse Story»

στα 10

Σας έλειψε; Ο αγαπημένος Μάιλς Μοράλες επιστρέφει σε μια μικρού μήκους ταινία που μιλάει για ένα πολύ σοβαρό θέμα: εκείνο της ψυχικής υγείας.

Ο Μάιλς Μοράλες επιστρέφει στη μικρού μήκους ταινία «The Spider Within: A Spider-Verse Story»

Η Sony Pictures Animation συνεργάστηκε με το Kevin Love Fund για να κυκλοφορήσει ψηφιακά την ταινία μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων «The Spider Within: A Spider-Verse Story», η οποία θα ενσωματωθεί στο νέο σχέδιο μαθημάτων του Kevin Love Fund με επίκεντρο την ψυχική υγεία με τίτλο «The Hero Within».

Το σχέδιο μαθήματος προσκαλεί τους μαθητές να πουν τη δική τους ιστορία μέσα από το πρίσμα της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία μέσω ενός διαδραστικού προγράμματος σπουδών που περιλαμβάνει μια δραστηριότητα δημιουργικού σεναρίου.

the Spider Within: A Spider-Verse Story

Στο θρίλερ «The Spider Within: A Spider-Verse Story», ο Μάιλς Μοράλες αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις ευθύνες του ως έφηβος, φίλος και μαθητής, ενώ ενεργεί ως ο φιλικός Spider-Man της γειτονιάς του Μπρούκλιν. Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα ζώντας με αυτές τις πιέσεις, ο Μάιλς βιώνει μια κρίση πανικού που τον αναγκάζει να αντιμετωπίσει τις εκδηλώσεις του άγχους του και να μάθει ότι το να ζητήσει βοήθεια μπορεί να είναι εξίσου γενναία με την προστασία της πόλης του από το κακό.

Μπορείτε να δείτε τη ταινία εδώ: