Buzz

«Great f*cking guys»: ένα βίντεο για το πώς γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές στο σινεμά

στα 10

Ενα βίντεο από τα γυρίσματα του «Stretch» του Τζον Κάρναχαν μας βάζει στο κρεβάτι με τους Μπρούκλιν Ντέκερ και Πάτρικ Γουίλσον και μας αποκαλύπτει από πρώτο χέρι την αλήθεια για τις ερωτικές σκηνές στο σινεμά.

«Great f*cking guys»: ένα βίντεο για το πώς γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές στο σινεμά

Το τελικό αποτέλεσμα μιας ερωτικής σκηνής στο σινεμά είναι φωτοσκιασμένο στην εντέλεια, κινηματογραφημένο με κοφτές ανάσες και την κάμερα σε ασφυκτικό κοντινό να συλλαμβάνει σάρκα, κλειστά μάτια και μισάνοιχτα στόματα σε τέλειο ντεκουπάζ. Η πραγματικότητα... είναι λίγο διαφορετική. Εχουμε πολλές φορές διαβάσει συνεντεύξεις των σταρ να μιλούν για αμηχανία, γέλια, εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη και τον συμπρωταγωνιστή/συμπρωταγωνίστριά σου, αξεσουάρ που επιχειρούν να σου δώσουν λίγη... απόσταση την ώρα της σκηνής.

Με την make up artist να βρέχει με Evian την πλάτη του Πάτρικ Γουίλσον για να υπάρχει ρακόρ στον ιδρώτα, την Μπρούκλιν Ντέκερ να απολογείται γιατί «σήκωσε την μέση της και χάλασε το πλάνο» και το σκηνοθέτη Τζο Κάρναχαν να μπαίνει στο κλειστό σετ για να τους συγχαρεί για το «great f*ck!» και να τους ζητήσει ένα ακόμα, αυτό το βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Stretch» ίσως σας δώσει μία ιδέα για την πραγματικότητα. Οι σκηνές σεξ είναι άχαρες, άβολες και αμήχανα αστείες. Ειδικά όταν προσπαθείς να επιδείξεις επαγγελματισμό με τον γυμνό Πάτρικ Γουίλσον πάνω σου...

Το «Stretch» θα είναι διαθέσιμο από σήμερα 7 Οκτωβρίου στα iTunes & Amazon και από 14 Οκτωβρίου σε VOD.

Δείτε το βίντεο:

.