Buzz

Το ισπανικό «Οι Γείτονες από Πάνω» του Σεσκ Γκέι αποκτά αμερικάνικο ριμέικ

στα 10

Από τους σκηνοθέτες των ταινιών «Little Miss Sunshine», «Ruby Sparks» και «Η Μάχη των Φύλων».

Το ισπανικό «Οι Γείτονες από Πάνω» του Σεσκ Γκέι αποκτά αμερικάνικο ριμέικ

Αλλη μια ευρωπαϊκή ταινία ετοιμάζεται για το αμερικάνικο κινηματογραφικό της ριμέικ.

Αυτή την φορά η ισπανική κωμωδία δωματίου «Οι Γείτονες από Πάνω» του Σεσκ Γκέι, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο πετυχημένο θεατρικό έργο του ίδιου, ήταν υποψήφια για 5 βραβεία Goya και ετοιμάζεται να αποκτήσει ένα αμερικάνικο ριμέικ από τους σκηνοθέτες Τζόναθαν Ντέιτον και Βάλερι Φάρις.

Οι δυο τους είναι γνωστοί από τις ταινίες «Little Miss Sunshine», «Ruby Sparks» και «Η Μάχη των Φύλων», και πιο πρόσφατα για την σειρά του Netflix «Living With Yourself» με πρωταγωνιστή τον Πολ Ραντ. Το σενάριο θα το γράψουν οι Ρασίντα Τζόουνς και Γουίλ ΜακΚόρμακ, οι οποίοι δούλεψαν μαζί και στο «Toy Story 4», με τα γυρίσματα να αναμένονται να ξεκινήσουν κάποια στιγμή στο δεύτερο μισό του 2022.

Διαβάστε ακόμα: Το «Three Thousand Years of Longing» του Τζορτζ Μίλερ θα κάνει την πρεμιέρα του στις Κάννες

The People Upstairs

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της ισπανικής ταινίας: ο Χούλιο και η Ανα είναι ζευγάρι για πάνω από 15 χρόνια. Δεν κοιτάνε ο ένας τον άλλο, ούτε αγγίζουν ο ένας τον άλλο πια και οι καυγάδες είναι η καθημερινότητά τους. Ενα βράδυ, η Ανα καλεί στο σπίτι τους από πάνω γείτονες. Ο Σάλβα και η Λάουρα είναι λίγο πιο νέοι και έφεραν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας όταν πρωτομετακόμισαν στο κτήριο. Οι συνεχείς αναστεναγμοί και τα βογγητά που ακούγονται από το διαμέρισμά τους, όμως, αποτελούν πηγή έντασης για τον Χούλιο και την Ανα. Ισως να είναι και ζήλια. Ισως να εύχονται και η δική τους σεξουαλική ζωή να ήταν τόσο… πικάντικη! Αυτό το βράδυ, οι γείτονες θα γίνουν αυτουργοί αλλά και θύματα ενός συναισθηματικού τσουνάμι, με αφορμή μια ασυνήθιστη και απρόσμενη πρόταση.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το ποιοι θα παίξουν τους ρόλους των δυο ζευγαριών αλλά ούτε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες.