Buzz

Πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ του «The Northman» του Ρόμπερτ Εγκερς

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «The Witch» και του «The Lighthouse» επιστρέφει με μια ακόμα σίγουρη επιτυχία στο τσεπάκι του.

Πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ του «The Northman» του Ρόμπερτ Εγκερς

Το «The Northman», η νέα ταινία του Ρόμπερτ Εγκερς που ακολουθεί τους θριάμβους του «The Witch» και «The Lighthouse» έρχεται, τελικά, τον Απρίλιο του 2022. Και μπορεί ως τώρα να μην είχαμε καμία απολύτως εικόνα για το πως θα μπορούσε να είναι, σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας και δείχνει πραγματικά υπέροχο, ακριβώς αυτό που περιμέναμε από μια ταινία του Εγκερς.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ θα είναι ένα κτήνος στο «Northman»

the northman

the northman

the northman

Γραμμένο από τον Εγκερς και τον Ισλανδό συγγραφέα και ποιητή (και στενό συνεργάτη της Μπιορκ), Σιόν, το «The Northman» θα είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα δράμα στον κόσμο των Βίκινγκ, στην Ισλανδία του 10ου αιώνα, η ιστορία ενός πρίγκιπα που ζητά εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του πίσω στον δέκατο αιώνα - την ιδέα, άλλωστε, έφερε στον σκηνοθέτη ο νεο-Βίκινγκ Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ που θα υποδύεται τον κεντρικό ήρωα, με τη Νικόλ Κίντμαν, «σύζυγό του» στο «Big Little Lies», να ενσαρκώνει, εδώ, τη μητέρα του. Το ζηλευτό καστ συμπληρώνουν οι Γουίλεμ Νταφόε, Μπιορκ, Ιθαν Χοκ, Κλες Μπανγκ και Ανια Τέιλορ-Τζόι.

Η ταινία γυρίστηκε στην Ισλανδία και την Β. Ιρλανδία πέρσι με τον Εγκερς να συνεργάζεται και πάλι με τον διευθυντή φωτογραφίας των δύο προηγούμενων ταινιών του Τζάριν Μπλασκ.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.

the northman