Buzz

Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ θα είναι ένα κτήνος στο «Northman»

στα 10

Ο,τι ακούμε για την ταινία του Ρόμπερτ Εγκερς μας κάνει ν' ανυπομονούμε ακόμα πιο πολύ.

Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ θα είναι ένα κτήνος στο «Northman»
φωτογραφίες από το GQ

Το «The Northman», η νέα ταινία του Ρόμπερτ Εγκερς που ακολουθεί τους θριάμβους του «The Witch» και «The Lighthouse» έρχεται, τελικά, τον Απρίλιο του 2022 και ούτε μια εικόνα δεν έχει κυκλοφορήσει προς το παρόν, από το υπερ-hot καστ που συνθέτουν οι Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Νικόλ Κίντμαν, Ανια-Τέιλορ Τζόι, Γουίλεμ Νταφόε, Ιθαν Χοκ και Μπιορκ.

Διαβάστε ακόμη: Η Ανια Τέιλορ-Τζόι και η Νικόλ Κίντμαν ορκίζονται πως το «The Northman» του Ρόμπερτ Εγκερς θα είναι «κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ»

Πρωταγωνιστής του «Northman» είναι ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ. Ο ρόλος του είναι αυτός ενός πρίγκηπα των Βίκινγκ, στον 10ο αιώνα, που θέλει να εκδικηθεί τη δολοφονία του πατέρα του. Ο συμπρωταγωνιστής του Σκάρσγκαρντ και «έμπειρος» στο σύμπαν του Εγκερς ήδη από το «The Witch», Ραλφ Ινεσον, μίλησε σε συνέντευξή του για όσα θα δούμε να κάνει ο ωραίος Αλεξάντερ στην οθόνη: «Ο γάμος της φαντασίας του Ρομπ Εγκερς και του φολκλόρ των Βίκινγκ... Χριστέ μου! Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ μεταμορφώνεται, μοιάζει με το απόλυτο κτήνος. Υπάρχει μια σκηνή όπου νικάει έναν τύπο σε μια μάχη. Σκύβει, ανοίγει το λαιμό του με τα δόντια, ουρλιάζει στους Θεούς και δεν φοράει πουκάμισο - και σκέφτεσαι, "Θεέ μου, αυτός δεν είναι ένας μποντιμπιλντεράς που παίζει μια σκηνή, είναι ένας κανονικός, σοβαρός ηθοποιός! Εχει μεταμορφωθεί σ' ένα τέρας για το ρόλο του, η αφοσίωση είναι απίστευτη. Νομίζω ότι θα είναι ένα αριστούργημα, για να είμαι ειλικρινής.»

αλεξάντερ σκάρσγκαρντ 607

Αριστούργημα είναι έτσι κι αλλιώς κι ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, με γονίδια Βίκινγκς, ή northmen κι ο ίδιος, ως γιος του Σουηδού Στέλαν Σκάρσγκαρντ. Ο ένας από τους έξι αδελφούς τους, άλλωστε, ο Γκούσταφ Σκάρσγκαρντ, κράτησε για καιρό πρωταγωνιστικό ρόλο... στους τηλεοπτικούς «Βίκινγκ».