Buzz

«The New Normal»: Δείτε τη μικρού μήκους ταινία του Σπάικ Τζόουνς για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας

στα 10

Σε ένα δίλεπτο διαφημιστικό για λογαριασμό της MedMen, o Σπάικ Τζόουνς υποστηρίζει τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στις ΗΠΑ, εξιστορώντας την ιστορία της Αμερικής μέσω της εξέλιξης της χρήσης της κάνναβης στη χώρα.

«The New Normal»: Δείτε τη μικρού μήκους ταινία του Σπάικ Τζόουνς για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας

Εχουν περάσει έξι χρόνια από την τελευταία ταινία του Σπάικ Τζόουνς, «Δικός της», η οποία μάλιστα κέρδισε και πέντε υποψηφιότητες για Οσκαρ, και έκτοτε δεν έχουμε κανένα νέο για κάποια νέα ταινία του. Παρ' όλα αυτά, όμως, ο Τζόουνς βρίσκει τρόπους να κρατήσει τον εαυτό του απασχολημένο.

Πριν από έναν μήνα περίπου κυκλοφόρησε μια μικρού μήκους ταινία με πρωταγωνιστή τον Ιντρις Ελμπα (την οποία μπορείτε να δείτε εδώ), ενώ τώρα συνεργάστηκε με την εταιρεία παραγωγής κάνναβης MedMen για να σκηνοθετήσει ένα δίλεπτο διαφημιστικό τους με τίτλο «The New Normal». Σε αυτή τη μικρού μήκους ταινία, ο Τζόουνς υποστηρίζει τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στις ΗΠΑ, εξιστορώντας την ιστορία της Αμερικής μέσω της εξέλιξης της κάνναβης στη χώρα.

Διαβάστε ακόμα: «The Bucket»: Μια μικρού μήκους του Ζία Ζάνγκε γυρισμένη με iPhone

the new normal 607

Μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ συνεργάστηκαν με τον Τζόουνς για αυτήν τη μικρού μήκους ταινία, όπως ο υποψήφιος με Οσκαρ διευθυντής φωτογραφίας Μπράντφορντ Γιάνγκ, ο ηθοποιός Τζέσι Γουίλιαμς και ο σκηνογράφος Τζέιμς Τσίνλουντ. Μαζί με το διαφημιστικό αυτό, ο Τζόουνς μαζί με τη Μόλι Σίοτ ετοιμάζουν και ένα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ το οποίο εξερευνά σε βάθος τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται η μικρού μήκους αυτή ταινία. Μίλησαν με αρκετά άτομα όπως βετεράνους πολέμου που κάνουν χρήση κάνναβης, αστυνομικούς, πολύχρονους χρήστες αλλά και νέους επιχειρηματίες της βιομηχανίας της μαριχουάνας, για να κάνουν την ταινία αυτή.

Δείτε το «The New Normal» παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: Η FKA twigs χορεύει για τον Σπάικ Τζόουνς (και την Apple)