Buzz

O Μπιορν Αντρεσεν ήταν «Το Ομορφότερο Αγόρι του Κόσμου»

στα 10

Ενα ντοκιμαντέρ συναντά ξανά τον πρωταγωνιστή του «Θάνατος στη Βενετία» κι αναζητά την απάντηση στο αν η ομορφιά μπορεί να νικήσει τον χρόνο και τα βλέμματα των άλλων.

O Μπιορν Αντρεσεν ήταν «Το Ομορφότερο Αγόρι του Κόσμου»

Το 1970, ο Λουκίνο Βισκόντι ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ευρώπη αναζητώντας το τέλειο αγόρι που θα ενσαρκώσει την απόλυτη ομορφιά στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Τόμας Μαν «Θάνατος στη Βενετία». Στη Στοκχόλμη ανακάλυψε τον Μπιορν Αντρεσεν, έναν ντροπαλό δεκαπεντάχρονο αγόρι που θα γνώριζε τεράστια δόξα και που θα πέρναγε ένα μεγάλο μέρος της ταραχώδους εφηβίας του μεταξύ της Βενετίας, του Λονδίνου, των Καννών και της μακρινής Ιαπωνίας.

Δείτε ακόμη: Μισέλ Γουίλιαμς & Κέλι Ράιχαρντ ξανά μαζί

the most beautiful boy in the world 607

Πενήντα χρόνια μετά την πρεμιέρα του φιλμ, μέσα από το ντοκιμαντέρ των Κριστίνα Λίντστρομ και Κρίστιαν Πέτριο, «The Most Beautiful Boy in the World», ο ίδιος ο Μπιορν μας οδηγεί σε ένα ταξίδι φτιαγμένο από αναμνήσεις, κινηματογραφική ιστορία, χρυσόσκονη και τραγικά συμβάντα σε αυτό που θα είναι η τελευταία του ευκαιρία να βάλει επιτέλους την ζωή του σε τάξη.

the most beautiful boy in the world 607

Το «The Most Beautiful Boy in the World» ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Sundance σε λίγες μέρες κι αυτό είναι το πρώτο του τρέιλερ.


the most beautiful boy in the world 607

Δείτε επίσης: H Κάρεϊ Μάλιγκαν πρωταγωνίστρια στο «Fingernails» του Χρήστου Νίκου