Buzz

Captain Marvel, Νικ Φιούρι και... γάτες εναντίον κακών στο νέο τρέιλερ του «The Marvels»

στα 10

Κάρολ Ντάνβερς, Μόνικα Ραμπό και Καμάλα Καν ενώνουν τις δυνάμεις τους στην νέα ταινία της Marvel η οποία θα βγει στις αίθουσες στις 30 Νοεμβρίου.

Captain Marvel, Νικ Φιούρι και... γάτες εναντίον κακών στο νέο τρέιλερ του «The Marvels»

Η Captain Marvel επιστρέφει φέτος με νέα ταινία, αλλά αυτή την φορά δεν θα είναι μόνη της.

Ετσι η δεύτερη ταινία με πρωταγωνίστρια την Κάρολ Ντάνβερς (aka Captain Marvel) τιτλοφορείται ως «The Marvels» μιας και μαζί της φέρνει την Μόνικα Ραμπό από το «WandaVision» και την Καμάλα Καν από την σειρά «Ms. Marvel».

Διαβάστε ακόμα: Η Disney μειώνει την παραγωγή σε περιεχόμενο «Marvel» και «Star Wars»

the marvels

Το πιο πρόσφατο τρέιλερ δίνει μας δίνει μια ματιά για το τι πρόκειται να ακολουθήσει για τις αγαπημένες υπερηρωίδες μας. Η Κάρολ, η Μόνικα και η Καμάλα αναγκάζονται να συσπειρωθούν αφού οι δυνάμεις τους συμπλέκονται όταν αλλάζουν η μια στη θέση της άλλης. Υπάρχει επίσης μια καλύτερη ματιά στην επιστροφή του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ως Νικ Φιούρι και του κακού, Dar-Benn, του Σάγουε Αστον, ο οποίος έχει σκοπό να καταστρέψει πολλούς κόσμους.

Την ταινία σκηνοθετεί η Νία ΝταΚόστα και πρωταγωνιστούν οι Μπρι Λάρσον, Τεγιόνα Πάρις, Ιμάν Βελάνι, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Σαγουέ Αστον και Παρκ Σέο-τζουν. Η ταινία «The Marvels» έρχεται στις αίθουσες στις 30 Νοεμβρίου.

the marvels