Buzz

Τα αδέρφια Ρούσο ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέα τους ταινίας «The Gray Man» για το Netflix

στα 10

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς.

Τα αδέρφια Ρούσο ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέα τους ταινίας «The Gray Man» για το Netflix

Εχοντας ήδη τελειώσει τη νέα τους ταινία «Cherry» για το Apple TV+ και έχοντας αφήσει πίσω τους οτιδήποτε έχει να κάνει με το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, τα αδέρφια Ρούσο ξεκινούν την παραγωγή του «The Gray Man» για το Netflix, σηματοδοτώντας την επιστροφή στις blockbuster ταινίες δράσης. Και για να το γιορτάσουν δημοσίευσαν στο twitter μια φωτογραφία από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μαρκ Γκρίνεϊ με πρωταγωνιστές μάλιστα δυο από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ: τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς, με τον Τζο Ρούσο να αναλαμβάνει και το σενάριό της μαζί με τους Κρίστοφερ Μάρκους και Στίβεν ΜακΦίλι.

Διαβάστε ακόμα: Το πολιτικό μήνυμα των «Avengers» σύμφωνα με τα αδέρφια Ρούσο

Η ταινία θα ακολουθεί την ιστορία του Κορτ Γκέντρι (Γκόσλινγκ), ενός πρώην πράκτορα της CIA γνωστός κι ως Grey Man, ο οποίος τον κυνηγά ένας πρώην συνάδελφός του, ο Λόιντ Χάνσεν (Εβανς), ενώ φαίνεται πως θα είναι η πρώτη από μια σειρά franchise τύπου Τζέιμς Μποντ/Τζέισον Μπορν με τον Γκόσλινγκ να επιστρέφει και στις συνέχειές.

Ο Αντονι Ρούσο είχε δηλώσει πως «η ταινία είναι μια πραγματική σώμα με σώμα αναμέτρηση δυο σπουδαίων ηθοποιών οι οποίοι εκπροσωπούν δυο διαφορετικές εκδοχές της CIA, το τι μπορεί να είναι και το τι μπορεί να κάνει. Για όσους ήταν φαν του “Captain America: The Winter Soldier” είναι ότι μεταφερόμαστε σε μια τέτοια περιοχή αλλά στον πραγματικό κόσμο. Αυτό σημαίνει η ταινία για εμάς».

Μαζί με του Γκόσλινγκ και Εβανς πρωταγωνιστούν και οι Ανα ντε Αρμάς, Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ, Αλφι Γούνταρντ, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Τζέσικα Γένγουικ, Βάγκνερ Μούρα και Τζούλια Μπάτερς. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για το «The Gray Man».