Buzz

«The Grandmasters»: grand τρέιλερ για μια grand ταινία!

στα 10

Μετά από πολύ ανυπομονησία, μερικά teasers, υπέροχες φωτογραφίες και ένα τρέιλερ στα μανδαρίνικα, δείτε επιτέλους το κανονικό (με αγγλικούς υπότιτλους) τρέιλερ του «Τhe Grandmasters», της ταινίας που βάζει τον Γουονγκ Καρ Βάι και πάλι στο παιχνίδι...

Flix Team
«The Grandmasters»: grand τρέιλερ για μια grand ταινία!

Καθυστερημένο τόσο εντυπωσιακά όσο και το θέαμα που υπόσχεται το φιλμ του Καρ Βάι βγαίνει επιτέλους στις αίθουσες της Κϊνας τον Δεκέμβριο κάτι που μεταμορφώνει σχεδόν σε βεβαιότητα την υποψία πως η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Βερολίνο τον Φεβρουάριο, πόσο μάλλον αφού ο σκηνοθέτης της θα είναι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ.

Αν και δεν χρειαζόμασταν το τρέιλερ για να το καταλάβουμε, το «Τhe Grandmasters» είναι ένα στιλιζαρισμένο και σκοτεινό μελόδραμα για τον θρύλο του Κουνγκ-Φου και δάσκαλο του Μπρους Λι, Ιπ Μαν. Στους κεντρικούς ρόλους ο Τόνι Λιουνγκ και η Ζανγκ Ζιγί, αλλά με καθαρό πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Καρ Γουάι που επιστρέφει στις μέρες του «Ashes of Time» συνδυάζοντας τις πολεμικές τέχνες με την «πολεμική» του πάνω στο σινεμά που αγαπήσαμε περισσότερο από οποιοδήποτε τις τελευταίες δεκαετίες.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ (με αγγλικούς υπότιτλους) και διαβάστε περισσότερα για το «Τhe Grandmasters» εδώ: