Buzz

«The Grandmaster»: δύο μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του, νέο υπέροχο trailer!

στα 10

Σε 48 ώρες θα κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βερολίνου η νέα ταινία του Γουονγκ Καρ Γουάι. Σήμερα, κυκλοφόρησε ένα ακόμα international trailer που μας μάγεψε!

«The Grandmaster»: δύο μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του, νέο υπέροχο trailer!

Εκανε τον κινηματογραφικό κόσμο να περιμένει 5 ολόκληρα χρόνια μετά το «Blueberry Nights», την τελευταία ταινία του, και για αυτό ο Γουονγκ Καρ Γουάι έχει ανεβάσει το θερμόμετρο στο Βερολίνο. Εκτός από Πρόεδρος της Επιτροπής της 63ης Μπερλινάλε, Καρ Γουάι θα ανοίξει την αυλαία του φεστιβάλ με το «The Grandmaster», σε 48 ώρες ακριβώς. Και αυτό αποτελεί γεγονός!

Στην Κίνα η ταινία έχει ήδη κυκλοφορήσει από τον Δεκέμβριο και η επιτυχία της έχει κάνει τους αιθουσάρχες να πιέζουν τον Καρ Γουάι για σίκουελ. Εκείνος, από όσα διαβάζουμε το σκέφτεται, ενώ για την ώρα συνεχίζει να «πειράζει» το final cut της ταινίας με τις φήμες να θέλουν το «The Grandmaster» να φτάνει 15 λεπτά μικρότερο στο Βερολίνο.

Το «Τhe Grandmaster» είναι ένα στιλιζαρισμένο και σκοτεινό μελόδραμα για τον θρύλο του Κουνγκ-Φου και δάσκαλο του Μπρους Λι, Ιπ Μαν. Στους κεντρικούς ρόλους ο Τόνι Λιουνγκ και η Ζανγκ Ζιγί, αλλά με καθαρό πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Καρ Γουάι που επιστρέφει στις μέρες του «Ashes of Time» συνδυάζοντας τις πολεμικές τέχνες με την «πολεμική» του πάνω στο σινεμά που αγαπήσαμε περισσότερο από οποιοδήποτε τις τελευταίες δεκαετίες.

Περισσότερα θα σας πούμε και θα σας γράψουμε στην ανταπόκριση του Flix από το Βερολίνο, σε λίγες μόνο μέρες, αλλά προς το παρόν βρήκαμε το νέο, γαλλικό trailer της ταινίας και σας το αφιερώνουμε: άλλη ατμόσφαιρα, άλλος τόνος, το ίδιο πανέμορφη, το ίδιο εντυπωσιακή!

Διαβάστε περισσότερα για το «Τhe Grandmaster» εδώ.


Διαβάστε εδώ περισσότερα για το 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Βερολίνου που ξεκινάει στις 7 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 17 Φεβρουαρίου. Το Flix θα βρίσκεται εκεί με την υποστήριξη του Goethe Institut Athen προκειμένου να σας μεταφέρει όλα τα νέα από τη φετινή διοργάνωση.