Φεστιβάλ / Βραβεία

Η νέα ταινία της Ζακλίν Λέντζου, «Το Τέλος του Πόνου (Μια Πρόταση)», κερδίζει το πρώτο βραβείο στο περίοπτο Φεστιβάλ του Σικάγου

στα 10

Η μικρού μήκους ταινία της Ζακλίν Λέντζου συνεχίζει να συλλέγει βραβεία - τώρα και σε... οσκαρικές γειτονιές!

Flix Team
Η νέα ταινία της Ζακλίν Λέντζου, «Το Τέλος του Πόνου (Μια Πρόταση)», κερδίζει το πρώτο βραβείο στο περίοπτο Φεστιβάλ του Σικάγου

Η νέα μικρού μήκους ταινία της Ζακλίν Λέντζου, «Το Τέλος του Πόνου (Μια Πρόταση)», απέσπασε το Gold Hugo, το πρώτο βραβείο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σικάγου, στο Διαγωνιστικό Τμήμα Live Action Short Film.

το τέλος του πόνου 607

Το Φεστιβάλ του Σικάγου και ιδιαίτερα το Τμήμα Μικρού Μήκους, που περιλαμβάνει μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ και animation, αναδεικνύει κάθε χρόνο ταινίες απ' όλο τον κόσμο, τη δουλειά ανερχόμενων δημιουργών, δεξιοτεχνών της φόρμας της μικρού μήκους ταινίας. Οι νικητές του Διαγωνιστικού Τμήματος Μικρού Μήκους, αυτομάτως προκρίνονται ως κατάλληλες για να επιλεγούν για τα Βραβεία Όσκαρ της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης.

Στην ταινία «Το Τέλος του Πόνου (Μια Πρόταση)», η Σοφία τρέχει πανικόβλητη, πάλι. Το Σύμπαν αποφασίζει να της μιλήσει για πρώτη φορά. Μια πλανητική συμφωνία για τον Αρη, όπου οι άνθρωποι ονειρεύονται ξύπνιοι και τα ακόντια δεν τραυματίζουν. Η ταινία της Ζακλίν Λέντζου, που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο φετινό Φεστιβάλ του Λοκάρνο, ήδη τιμήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας με το Ειδικό Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας Περιβάλλον & Κλιματικής Αλλαγής και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας με τη Χρυσή Αθηνά Καλύτερης Ταινίας.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία «Το Τέλος του Πόνου (Μια Πρόταση)» εδώ