Buzz

Ο Τέρι Γκίλιαμ ετοιμάζει νέα ταινία με τίτλο «The Carnival at the End of Days»

στα 10

Μετά από 7 χρόνια απουσίας, ο αγαπημένος 83χρονος Βρετανός σκηνοθέτης, επιστρέφει με νέα ταινία και ένα εξαιρετικό καστ.

Ο Τέρι Γκίλιαμ ετοιμάζει νέα ταινία με τίτλο «The Carnival at the End of Days»

Την τελευταία φορά που είδαμε ταινία του Τέρι Γκίλιαμ στη μεγάλη οθόνη ήταν πίσω στο 2018 με τον «Ανθρωπο που Σκότωσε το Δον Κιχώτη», μια ταινία που του πήρε σχεδόν 30 ολόκληρα χρόνια για να την ολοκληρώσει. Και σύμφωνα με τον περιοδικό Premiere, ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε άλλα τόσο για να δούμε την επόμενή του ταινία.

Ο Γκίλιαμ σκοπέυει να γυρίσει την ταινία του «The Carnival at the End of Days» κάποια στιγμή μέσα στο 2024, με τον Τζόνι Ντεπ να συνεργάζεται μαζί του για τρίτη φορά μετά τις ταινίες «Fear And Loathing In Las Vegas» του 1999 και «The Imaginarium Of Doctor Parnassus» του 2009. Και μάλιστα όχι σε οποιονδήποτε ρόλο αλλά εκείνον του Σατανά ο οποίος δεν είναι και τόσο χαρούμενος που ο Θεός σκοπεύει να σκοτώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη φωτογραφία από το «Time Bandits» του Τάικα Γουαϊτίτι

The Carnival at the End of Days

Και το καστ γίνεται ακόμα καλύτερο με τον Τζεφ Μπρίτζες να παίζει τον ρόλο του Θεού και μαζί τους θα συμπρωταγωνιστήσουν και οι Ανταμ Ντράιβερ και Τζέισον Μομόα. Ο Μομόα θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με τον 83χρονο Βρετανό σκηνοθέτη, αλλά οι Ντράιβερ και Μπρίτζες είχαν πρωταγωνιστήσει και σε παλιότερές του ταινίες, στον «Ανθρωπο που Σκότωσε το Δον Κιχώτη» και στο «Tideland» αντίστοιχα.

«Δεν θα είναι ο Θεός που έχουμε συνηθίσει», εξήγησε ο Γκίλιαμ για τον ρόλο του Μπρίτζες. «Στην ταινία, ο Θεός είναι φύση. Αλλά μια φύση που μπορεί να σου μιλήσει. Θα χρειαστώ κινούμενα σχέδια για να το ζωντανέψω, γιατί στη σκηνή με τον Θεό, υπάρχουν τουλάχιστον δεκαπέντε ζώα και θα είναι περίπλοκο, γιατί πρέπει να είναι ρεαλιστικό. Και θα είναι πολύ ακριβό, τι θα συμβεί. Αλλά είναι ένα καλό σενάριο. Θα είναι πολύ αστείο για όσους τους αρέσει να προσβάλλονται».

Φαίνεται πως ο Γκίλιαμ επιστρέφει με τεράστιο ενθουσιασμό για τη νέα του ταινία και εμείς είμαστε έτοιμοι να τον ακολουθήσουμε σε αυτό το ταξίδι για άλλη μια φορά.