Industry

H έξοδος του «Tenet» στις αίθουσες, μετατίθεται ξανά

στα 10

Αλλά η αναβολή δεν επηρεάζει την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στην Ελλάδα.

Flix Team
H έξοδος του «Tenet» στις αίθουσες, μετατίθεται ξανά

Το φιλμ του Κρίστοφερ Νόλαν, ήταν εκείνο, που θα σηματοδοτούσε με κάποιο τρόπο την επιστροφή στην κινηματογραφική κανονικότητα, καθώς ο σκηνοθέτης του και η Warner Bros έμοιαζαν αποφασισμένοι να βγουν στις αίθουσες στις 17 Ιουλίου, καθώς γύρω τους όλες οι μεγάλες ταινίες άλλαζαν τις ημερομηνίες τους εν μέσω της πανδημίας.

Πριν λίγες μέρες, οι συνθήκες ανάγκασαν το «Tenet» να μετακινηθεί στις 31 Ιουλίου και τώρα με νέα ανακοίνωση και καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού στις Η.Π.Α. δεν σημειώνει μείωση αλλά μάλλον αύξηση, η ημερομηνία εξόδου του είναι πλέον η 12η Αυγούστου.

Δείτε ακόμη: «Πρέπει να τo δεις σε μεγάλη οθόνη»: ο Κρίστοφερ Νόλαν υπογραμμίζει ότι το «Tenet» είναι συνώνυμο του σινεμά

tenet 607

Στην Ελλάδα όπως είχε ήδη ανακοινωθεί (μάλλον σοφά), η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 20 Αυγούστου οπότε η νέα αλλαγή της ημερομηνίας εξόδου της στην Αμερική, προφανώς δεν αλλάζει κάτι στα πλάνα του ελληνικού γραφείου διανομής της. Υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι οι συνθήκες δεν θα χειροτερέψουν και ότι οι αίθουσες σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Αντζελες, θα έχουν ανοίξει κανονικά ως τον Αυγουστο.


Δείτε επίσης: Ο Κένεθ Μπράνα δεν μπορεί να μάς εξηγήσει το «Tenet», γιατί ο Κρίστοφερ Νόλαν «με κάθε ταινία εφευρίσκει ξανά και ξανά τον τροχό»