Industry

Η Τέιλορ Σουίφτ κατακτά το παγκόσμιο box office

στα 10

Πριγκίπισσα της ποπ; Σίγουρα όμως και βασίλισσα του box office αφού το «The Eras Tour» κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ και να φτάσει στην κορυφή του κόσμου.

Η Τέιλορ Σουίφτ κατακτά το παγκόσμιο box office

Η Τέιλορ Σουίφτ φαίνεται πως συνεχίζει την αποστολή για την παγκόσμια κυριαρχία της, επεκτείνοντάς την αυτή την φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ταινία της «The Eras Tour», η οποία παρουσιάζει την επιτυχημένη περιοδεία της, που δεν έχει ακόμη τελειώσει, έλαβε διθυραμβικές κριτικές με τους Swifties να κατακλύζουν τις κινηματογραφικές αίθουσες και να χαρίζουν 96 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικάνικο box office το πρώτο σαββατοκύριακο.

Στον υπόλοιπο κόσμο οι Swifties συνέχισαν να κάνουν το θαύμα τους και πρόσθεσαν άλλα 32 εκατομμύρια δολάρια, ανεβάζοντας τις εισπράξεις στα 128 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Ενα πραγματικά εντυπωσιακό ποσό που αποτελεί και το εισπρακτικότερο άνοιγμα για ταινία συναυλίας, ξεπερνώντας εκείνη του Μάικλ Τζάκσον «This Is It» του 2009, η οποία είχε ανοίξει με 74.3 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: Η Τέιλορ Σουίφτ σε ένα σινεμά δίπλα σας!

the eras tour

Στην δεύτερη θέση του αμερικάνικου box office, πολύ πιο πίσω και καταϊδρωμένο, έρχεται το «Ο Εξορκιστής: Πιστός» με 11 εκατομμύρια, φτάνοντας στην δεύτερη εβδομάδα του στα 44.9 εκατομμύρια (και 85 εκατομμύρια παγκοσμίως). Ο παραγωγός της ταινίας Τζέισον Μπλουμ αναγκάστηκε να μεταφέρει την έξοδό της μια εβδομάδα νωρίτερα στην Αμερική για να μην έρθει αντιμέτωπος με τους Swifties.

«Το μόνο πράγμα που με τρομάζει μέχρι θανάτου είναι η Τέιλορ Σουίφτ!» αστειεύτηκε ο Μπλουμ σε μια συνέντευξή του στο Entertainment Weekly. Και μάλλον είχε δίκιο, καθώς καμία άλλη ταινία δεν κυκλοφόρησε σε ευρεία κυκλοφορία αυτό το σαββατοκύριακο στην Αμερική, μήπως βρεθεί αντιμέτωπη με τον αφανισμό του «The Eras Tour».

Το «The Eras Tour» έσκισε και στην Ελλάδα όπου γέμισε ασφυκτικά τις αίθουσες στις οποίες παιζόταν. Δεν ξέρουμε αν θα έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για τον τελικό αριθμό εισιτηρίων που έκανε, πάντως βρίσκεται σίγουρα στην κορυφή.