Buzz

«Τα μοντέλα/κατασκευές στον αμερικάνικο κινηματογράφο»: διάλεξη του Δημήτρη Καλυβιώτη στη SAE Athens

στα 10

O συναρπαστικός κόσμος των τρισδιάστατων μοντέλων στον κινηματογράφο είναι το κεντρικό θέμα της διάλεξης του διεθνούς φήμης Δημήτρη Καλυβιώτη στη SAE Athens την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου. Κλείστε θέση...

Flix Team
«Τα μοντέλα/κατασκευές στον αμερικάνικο κινηματογράφο»: διάλεξη του Δημήτρη Καλυβιώτη στη SAE Athens

Η SAE Athens παρουσιάζει την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου την ανοιχτή διάλεξη με τίτλο «Τα μοντέλα/κατασκευές στον Αμερικάνικο Κινηματογράφο».

Ο καθηγητής του εκπαιδευτικού προγράμματος 3D & Interactive Animation της SAE Athens και διεθνούς φήμης κατασκευαστής μοντέλων, Δημήτρης Καλυβιώτης, θα μιλήσει για τη χρήση των τρισδιάστατων μοντέλων στο χώρο του κινηματογράφου - και όχι μόνο.

Η διάλεξη, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει εκτενή παρουσίαση των έργων και των συνεργασιών του Δημήτρη Καλυβιώτη στο συναρπαστικό χώρο του αμερικάνικου κινηματογράφου, όπως στα «Secret Window», «300», «Taking Lives», «Mummy III», «Timeline» κ.ά.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Καλυβιώτης θα αναλύσει και το ρόλο των κατασκευών (μινατούρες, props, μοντέλα σύλληψης κλπ) στον δημιουργικό χώρο, παρουσιάζοντας παραδείγματα μέσα από τις εργασίες του με δημιουργικά γραφεία και τις εταιρείες παιχνιδιών και διαφήμισης.

2

2 «300»

2 «A Night at the Museum»

2 «Taking Lives»

Δείτε εδώ περισσότερα έργα του Δημήτρη Καλυβιώτη.


SAE ATHENS / Κοραή 2, Μοσχάτο / Ωρες διεξαγωγής: 19:00 - 21:00 / Η συμμετοχή είναι δωρεάν. / Oι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. / Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail athens.sae.edu/openlecture και στο τηλέφωνο 2103217661.