Industry

Το Διεθνές Φεστιβάλ της Σύρου περιμένει τις ταινίες σας

στα 10

Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου ανακοινώνει την έναρξη αιτήσεων υποβολής ελληνικών ταινιών για το 2017.

Flix Team
Το Διεθνές Φεστιβάλ της Σύρου περιμένει τις ταινίες σας

Ξεκινώντας δυναμικά την προετοιμασία για την 5η έκδοσή του (από τις 14 μέχρι και τις 19 Ιουλίου 2017), το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στην ελληνική κινηματογραφική κοινότητα και περιμένει τις ταινίες που θα αποτελέσουν την καρδιά του ελληνικού του προγράμματος.

Θυμηθείτε: 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου: Ξεφυλλίζοντας τις αναμνήσεις ενός διαφορετικού φεστιβάλ

Η πρόσκληση ισχύει για ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, από Ελληνες σκηνοθέτες ή μόνιμους κατοίκους της χώρας, ή η παραγωγή των οποίων έλαβε χώρα στην Ελλάδα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι δωρεάν και η προθεσμία υποβολής είναι η 29 Απριλίου, 2017.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέσω μειλ στο submissions@syrosfilmfestival.org, και πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα παρακάτω στοιχεία:

1) Τίτλος ταινίας2) Διάρκεια ταινίας3) Τεχνικά χαρακτηριστικά ταινίας (film format) και προβολής (DCP, ProRes κτλ.)4) Συντελεστές της ταινίας5) Σύνοψη ταινίας6) Στοιχεία επικοινωνίας7) Προεπισκόπηση της ταινίας στο διαδίκτυο (οnline preview) με κωδικό.

Οποιος επιθυμεί να υποβάλλει αίτηση για περισσότερες από μία ταινίες, παρακαλείται να υποβάλλει ξεχωριστή αίτηση για την κάθε μία, ενώ για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την υποβολή μπορείτε να απευθύνεστε στους διοργανωτές και υπεύθυνους του Φεστιβάλ για διευκρινίσεις.

Syros International Film Festival 2017

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις δράσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου στην επίσημη σελίδα του στο ιντερνετ.