Buzz

Ντέιβιντ Κόρενσουετ και Ρέιτσελ Μπρόσναχαν στο «Superman: Legacy»;

στα 10

Φαίνεται πως η διαδικασία του κάστινγκ για την ταινία έχει ήδη ξεκινήσει και ήδη μερικοί ηθοποιοί έχουν περάσει κάποιες οντισιόν για δυο αρκετά σημαντικούς ρόλους.

Ντέιβιντ Κόρενσουετ και Ρέιτσελ Μπρόσναχαν στο «Superman: Legacy»;

Τώρα που ο Τζέιμς Γκαν ξεμπέρδεψε με τη Marvel μετά και την ταινία «Φύλακες του Γαλαξία 3», μπορεί επιτέλους να επικεντρωθεί στην επαναδημιουργία του DCU με το πρώτο κεφάλαιο που θα έχει τίτλο «Gods & Monsters». Η πρώτη ταινία σε αυτό το καινούργιο κινηματογραφικό σύμπαν θα είναι το «Superman: Legacy», το οποίο θα είναι η δική του εκδοχή στην ιστορία του Ανθρώπου από Ατσάλι.

H ταινία έχει ημερομηνία κυκλοφορίας 11 Ιουλίου 2025 και μπορεί οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν είναι ασαφείς, αλλά ξέρουμε ότι θα επικεντρωθεί σε έναν νεότερο Superman, με τα πρώτα βήματα του Κλαρκ Κεντ στην Daily Planet. Πάντως ο Χένρι Κάβιλ δεν θα επιστρέψει ως Superman.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς Γκαν θα σκηνοθετήσει το «Superman: Legacy»

james gunn

Και τώρα το The Hollywood Reporter έχει πληροφορίες για μερικούς ηθοποιούς οι οποίοι «φλερτάρουν» με κάποιους αρκετά σημαντικούς ρόλους, όπως εκείνου του Κλαρκ Κεντ aka Superman και της Λόις Λέιν. Στο άρθρο αναφέρεται πως ο Ντέιβιντ Κόρενσουετ, ο οποίος πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο «Pearl», είναι ο κορυφαίος υποψήφιος για να παίξει τον ρόλο του Κεντ, ενώ οι Βρετανοί ηθοποιοί Τομ Μπρίτνεϊ και Αντριου Ρίτσαντσον μπορεί να είχαν μια ευκαιρία και πέρασαν από οντισιόν, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να συγκριθούν με τον Κόρενσουετ. Επίσης ένας υποψήφιους είναι και ο Νίκολας Χουλτ, τον οποίο τελευταία είδαμε δίπλα στον Νίκολας Κέιτζ στο «Ρένφιλντ», που ίσως κονταροχτυπηθεί μαζί του για τον ρόλο.

Τέλος η Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, η οποία πρωταγωνιστεί στην σειρά «The Marvelous Mrs. Maisel», έχει περάσει για από οντισιόν για τον ρόλο της Λόις Λέιν, μαζί με τις Εμα Μακί, Φίμπι Ντάινεβορ και Σαμάρα Γουίβινγκ. Ομως το THR αναφέρει πως η οντισιόν της Μπρόσναχαν ήταν «εκπληκτική», αλλά είναι ακόμα άγνωστο ποιοι θα περάσουν στο test screening.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία θα είναι του ίδιου του Γκαν λέγοντας επίσης, όπως έχει πει στο παρελθόν, ότι απέρριψε τον Superman πριν από χρόνια, όταν του πρότειναν το έργο σε μια άλλη εποχή της DC, αλλά ξεκάθαρα το ξανασκέφτηκε τώρα μιας και βρήκε μια καλή ιστορία να πει.