Buzz

Ο Ματ Ντέιμον, η Τζουλιάν Μουρ κι ο Τζoς Μπρόλιν πρωταγωνιστές στo «Suburbicon» του Τζoρτζ Κλούνεϊ

στα 10

Και οι αδελφοί Κοέν στο σενάριο!

Ο Ματ Ντέιμον, η Τζουλιάν Μουρ κι ο Τζoς Μπρόλιν πρωταγωνιστές στo «Suburbicon» του Τζoρτζ Κλούνεϊ

Είχαμε γράψει ξανά για το «Subrubicon» όταν είχε ανακοινωθεί ότι η νέα ταινία του Κλούνεϊ θα είναι βασισμένη σε ένα σενάριο των αδελφών Κοέν, αλλά το project που πήρε πάλι μπρος μετά από αρκετά χρόνια, μόλις απέκτησε πρωταγωνιστές. Και μάλιστα αξιοζήλευτους.

Ο Μάτ Ντέιμον, η Τζουλιάν Μουρ και ο Τζος Μπρόλιν θα είναι οι πρωταγωνιστές σε αυτό το crime φιλμ, που είναι τοποθετημένο στην δεκαετία του 50 και οι πρώτες πληροφορίες το θέλουν να θυμίζει κάτι από την ατμόσφαιρα του «Μόνο Αίμα».

Πριν από χρόνια οι Κοέν σκόπευαν να σκηνοθετήσουν οι ίδιοι την ταινία κι ο Κλούνεϊ ήταν ο ηθοποιός που ήθελαν για τον βασικό ρόλο. «Μου είχαν προσφέρει έναν ρόλο στο «Subrubicon» πριν από πολύ καιρό, αλλά από τότε είχαν άλλα σχέδια που μπήκαν σε προτεραιότητα» έλεγε ο Κλουνεϊ το 2005. «Ετσι τους τηλεφώνησα και τους ρώτησα αν θα με άφηναν να δοκιμάσω να το σκηνοθετήσω εγώ. Διότι είναι μια αληθινά ενδιαφέρουσα, αληθινά αστεία και πολύ σκοτεινή κωμωδία».

Και τώρα, δέκα χρόνια μετά, η ταινία μοιάζει κοντά στο να γίνει πραγματικότητα, σηματοδοτώντας μια ακόμη συνεργασία ανάμεσα στους Κοέν και τον Κλούνεϊ μετά το επερχόμενο «Hail Caesar!».

Διαβάστε ακόμη: