Buzz

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ σκηνοθέτησε το πρώτο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι του Μάρκους Μάμφορντ «Cannibal»

στα 10

Κι όλα αυτά μόνο με την κάμερα του κινητού του.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ σκηνοθέτησε το πρώτο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι του Μάρκους Μάμφορντ «Cannibal»

Πολλοί είναι εκείνοι οι σκηνοθέτες οι οποίοι, κάποια στιγμή στην καριέρας τους, σκηνοθέτησαν από ένα μουσικό βιντεο κλιπ. Αλλοι το έκαναν αρκετά νωρίς, άλλοι αρκετά αργά και άλλοι συνεχίζουν να το κάνουν ακόμα και τώρα, όπως ο Πολ Τόμας Αντερσον. Για τον Στίβεν Σπίμπλπεργκ όμως χρειάστηκαν πάνω από 50 χρόνια για να αποφασίσει να γυρίσει ένα. Και αυτό φαίνεται να το έκανε για χάρη του Μάρκους Μάμφορντ, του τραγουδιστή των Mumford & Sons, και του βίντεο κλιπ του τραγουδιού του «Cannibal» από το πρώτο σόλο άλμπουμ του με τίτλο «(self-titled)».

Το βίντεο κλιπ είναι γυρισμένο ένα ασπρόμαυρο μονοπλάνο με τον Μάμφορντ να αναφέρει στο Instagram του πως «την Κυριακή 3 Ιουλίου σε ένα γυμναστήριο ενός γυμνασίου στη Νέα Υόρκη, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ σκηνοθέτησε το πρώτο του βίντεο κλιπ χρησιμοποιώντας μόνο την κάμερα του κινητού του.»

Διαβάστε ακόμα: Η Ζιλιέτ Μπινός απέρριψε τρεις φορές τον Στίβεν Σπίλμπεργκ

Το βίντεο κλιπ είχε έναν πιο οικογενειακό χαρακτήρα. Η Κέιτ Κάπσο, η σύζυγος του Σπίλμπεργκ, βοήθησε στα γυρίσματα ενώ εκτέλεσε και χρέη παραγωγού και έστησε τα σκηνικά και η Κάρεϊ Μάλιγκαν, η σύζυγος του Μάμφορντ, έκανε τον ήχο και τα κοστούμια.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο κλιπ παρακάτω.