Buzz

Ο Στίβεν Ντορφ θεωρεί τη «Μαύρη Χήρα» σκουπίδι και ντρέπεται για την Σκάρλετ Τζοχάνσον

στα 10

Σε μια συνέντευξή του ο Ντορφ, ο οποίος παλιότερα είχε πρωταγωνιστήσει στο «Blade» της Marvel, είχε δυο τρία λογάκια να πει για την κινηματογραφική βιομηχανία σήμερα.

Ο Στίβεν Ντορφ θεωρεί τη «Μαύρη Χήρα» σκουπίδι και ντρέπεται για την Σκάρλετ Τζοχάνσον

Ο Στίβεν Ντορφ ήταν ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της δεκαετίας του ’90. Είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το «Blade» και «Cecil B. Demented» και είχε καταφέρει να γοητεύσει αρκετούς φαν του με την bad boy περσόνα που είχε υιοθετήσει. Παρόλα αυτά όμως δεν κατάφερε να αποκτήσει την φήμη και το στάτους στο Χόλιγουντ και αυτό, σύμφωνα με τον ίδιον, ήταν δική του επιλογή μιας και ήθελε να πρωταγωνιστεί μόνο σε μικρές ανεξάρτητες παραγωγές από σκηνοθέτες που θα μπορούσαν να γίνουν οι «επόμενοι Κιούμπρικ».

Μιλώντας στην The Independent για να προωθήσει τη νέα του ταινία «Embattled», ο Ντορφ άσκησε την δική του κριτική για την τρέχουσα κατάσταση της κινηματογραφικής βιομηχανίας και για τα «σκουπίδια» όπως τη «Μαύρη Χήρα» αλλά και την πρωταγωνίστριά της ταινίας Σκάρλετ Τζοχάνσον.

Διαβάστε ακόμα: Η Σκάρλετ Τζοχάνσον δηλώνει πως η αποχώρησή της από το MCU είναι μια γλυκόπικρη εμπειρία

black widow 607

«Ακόμα κυνηγώ τις καλές ταινίες γιατί δεν θέλω να παίξω σε ταινίες όπως τη “Μαύρη Χήρα”. Μου μοιάζει σαν σκουπίδι. Δείχνει σαν ένα κακό video game. Ντρέπομαι για αυτούς τους ανθρώπους. Ντρέπομαι για την Σκάρλετ. Είμαι σίγουρος πως πήρε πέντε ή εφτά εκατομμύρια για να παίξει αλλά ντρέπομαι για εκείνη. Δεν θέλω να παίζω σε τέτοιες ταινίες. Πραγματικά δεν το θέλω. Θα βρω εκείνον τον νέο σκηνοθέτη ο οποίος θα είναι ο επόμενος Κιούμπρικ και θα παίξω στις ταινίες του.»

Φυσικά και δεν σταμάτησε εκεί. Ο Ντορφ συνέχισε σχολιάζοντας τα φετινά Οσκαρ τα οποία, για εκείνον, ήταν ντροπιαστικά. «Τα φετινά Οσκαρ ήταν ό,τι πιο ντροπιαστικό έχω δει ποτέ μου. Η δουλειά μου έχει γίνει ένα μεγάλο τηλεπαιχνίδι. Εχεις ηθοποιούς οι οποίοι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι κάνουν. Εχεις κινηματογραφιστές οι οποίοι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι κάνουν. Είμαστε όλοι μέσα σε αυτά τα κουτιά σε αυτά για streaming τώρα. Τηλεόραση, ταινίες – είναι ένα μεγάλο clusterfuck από περιεχόμενο.»