Buzz

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του «Spider-Man 3» μαζί με τρεις πιθανούς τίτλους του

στα 10

Και φυσικά το παιχνίδι «μαντέψτε τι θα γίνεται στο Spider-Man 3» συνεχίζεται.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του «Spider-Man 3» μαζί με τρεις πιθανούς τίτλους του

Ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε για το «Spider-Man 3». Και ναι μπορεί η ανακοίνωση πως στο δεύτερο σίκουελ, σε σκηνοθεσία και πάλι του Τομ Γουάτς, φαίνεται πως θα είναι ένα κινηματογραφικό reunion όλων Spider-Man μαζί και φήμες πως θα συμπεριλαμβάνει ιστορίες από το multiverse της Marvel, αλλά και δεν είναι αρκετό για να μας δώσει μια ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Σήμερα οι τρεις πρωταγωνιστές της ταινίες, ο Τομ Χόλαντ, ο Τζέικομπ Μπάταλον και η Ζεντάγια, δημοσίευσαν ξεχωριστά στο Instagram τους από μια φωτογραφία μαζί με έναν πιθανό τίτλο της. Κι ενώ οι φωτογραφίες δεν δείχνουν και πολλά, απλά το τρίο να εξερευνά ένα σκοτεινό υπόγειο, φέρνοντας κάτι από «Goonies», οι τίτλοι ίσως να κρύβουν κάποια περισσότερα μυστικά. Ή απλά τρολάρουν. Ποιος ξέρει;

Διαβάστε ακόμα: Με το «WandaVision» το MCU σπάει τον τέταρτο τοίχο της τηλεοπτικής εμπειρίας

Ο Χόλαντ δημοσίευσε τον τίτλο «Phone Home», ο Μπάταλον τον τίτλο «Home-Wrecker» και η Ζεντάγια τον τίτλο «Home Slice». Και οι τρεις τίτλοι ακολουθούν την τακτική των δυο προηγούμενων ταινιών με το «home» να συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτούς, ενώ το χρώμα του «Spider-Man» σε κάθε έναν από αυτούς είναι διαφορετικό. Αραγε τι μπορεί να σημαίνει; Ελπίζουμε να μάθουμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμα: H Madame Web έρχεται στο Spider-verse

spider-man 3 607

spider-man 3 607

spider-man 3 607