Buzz

To «Spider-Man 3» θα είναι ένα κινηματογραφικό reunion όλων των Spider-Man

στα 10

Φαίνεται πως η νέα ταινία του Ανθρώπου Αράχνη, σε σκηνοθεσία Τομ Γουάτς, θα είναι ένα live action «Into the Spider-verse».

To «Spider-Man 3» θα είναι ένα κινηματογραφικό reunion όλων των Spider-Man

To «Spider-Man 3» έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματά του και από ό, τι φαίνεται αυτή την φορά δεν θα έχουμε μόνο έναν αλλά τρεις Spider-Man, οι οποίοι μάλλον θα διαγωνιστούν για το ποιος είναι ο καλύτερος κι ο πιο φιλικός webslinger της γειτονιάς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τομ Χόλαντ δεν θα αντιμετωπίσει μόνος του τους κακούς αλλά θα έχει την βοήθεια και άλλων Πίτερ Πάρκερ/Spider-Man από προηγούμενες ταινίες. Ο Αντριου Γκάρφιλντ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στα δυο «The Amazing Spider-Man», έχει ήδη υπογράψει για να επιστρέψει στον ρόλο του για την ταινία, ενώ ο Τόμπι Μαγκουάιρ, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Spider-Man στις τρεις ταινίες του Σαμ Ράιμι, βρίσκεται ήδη στις τελικές διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε ακόμα: Ο Supaidaman έρχεται στο σίκουελ του «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν»

spider-man 3 607 Ο Τομ Χόλαντ στα γυρίσματα του «Spider-Man 3».

Μαζί τους θα επιστρέψει και η Κίρστεν Ντανστ στον ρόλο της Μαίρη-Τζέην ενώ η Εμα Στόουν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την επιστροφή της στον ρόλο της Γκουέν Στέισι, αν και σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια βρίσκεται στους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης και ίσως αυτό δυσκολέψει την κατάσταση, με τον Αλφρεντ Μολίνα να έχει επιβεβαιωθεί πως θα ξαναπαίξει τον ρόλο του Δρ. Οκτοπους.

Ολο αυτό το τρελό reunion μοιάζει σαν η ταινία να πηγαίνει προς ένα live action «Into the Spider-verse». Ισως το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιωθεί πως ο Τζ. Κ. Σίμονς επιστρέφει στον ρόλο του Τζ. Τζ. Τζέιμσον (αν και τον είδαμε στην after credits σκηνή του «Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του»).

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει και πάλι ο Τομ Γουάτς, και μαζί τους επιστρέφουν ο Τζέιμι Φοξ ως Electro (από το «The Amazing Spider-Man 2», κάτι που ίσως επιβεβαιώνει την μάζωξη των Sinister Six), ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο ρόλο του Dr. Strange, η Ζεντάγια και η Μαρίσα Τομέι, με την ταινία να έχει προγραμματισμένη πρεμιέρα στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου 2021.

Διαβάστε ακόμα: O Σαμ Ράιμι είναι αρκετά πιθανό να σκηνοθετήσει το σίκουελ του «Doctor Strange»