Industry

Ανακατατάξεις στο πρόγραμμα της Sony λόγω των απεργιών

στα 10

Συνεχίζονται οι αναβολές ταινιών από μεγάλα στούντιο λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ.

Ανακατατάξεις στο πρόγραμμα της Sony λόγω των απεργιών

Κι άλλες ανακατατάξεις στις ημερομηνίες κυκλοφορίας ταινιών λόγω των απεργιών των σεναριογράφων και ηθοποιών της Αμερικής, αυτή την φορά από το στούντιο της Sony.

Ενα από τα πιο μεγάλα χαρτιά του στούντιο, το σίκουελ του «Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν» με τίτλο «Spider-Man: Across The Spiderverse» έχει βγει τελείως από το πρόγραμμα της Sony. Αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2024, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες πως η παραγωγή της άρχισε να πέφτει σε διάφορα εμπόδια, χάνοντας κάποια deadlines. Οπότε η ταινία θα καθυστερούσε είτε με την απεργία είτε όχι, με πιο πιθανή πλέον ημερομηνία κάποια στιγμή το 2025.

Διαβάστε ακόμα: #ActorsStrike: Ο Μπραντ Πιτ τραβάει χειρόφρενο στα γυρίσματα της F1 ταινίας του

kraven the hunter

To spin-off του Spider-Man με τίτλο «Kraven», με πρωταγωνιστή τον Αάρον Τέιλορ-Τζόνσον, θα κυκλοφορήσει πλέον στις 30 Αυγούστου 2024, από τις 6 Οκτωβρίου του 2023 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. To σίκουελ του «Ghostbusters: Afterlife» του Τζέισον Ράιτμαν, από τα φετινά Χριστούγεννα μεταφέρθηκε για του χρόνου το Πάσχα των Καθολικών, και πιο συγκεκριμένα για τις 29 Μαρτίου 2024. Το reboot του «Karate Kid» πήγε από τις 7 Ιουνίου 2024 στις 13 Δεκεμβρίου 2024 και η ταινία τρόμου του Blumhouse «They Listen» βγήκε τελείως από το πρόγραμμα.

Στα καλά νέα, το «Madame Web» με την Ντακότα Τζόνσον μεταφέρθηκε δυο μέρες νωρίτερα στις 14 Φεβρουαρίου 2024 και το «Venom 3» έρχεται νωρίτερα, στις 12 Ιουλίου 2024, ενώ το «Bad Boys 4», με Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς, θα βγει στις αίθουσες στις 14 Ιουνίου 2024.