Buzz

«Side Effects»: νέο τρέιλερ για την (τελευταία;) ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ!

στα 10

The plot thickens! Δείτε το δεύτερο trailer του «Side Effects», με την Ρούνι Μάρα να μοιάζει απειλητική και δαιμόνια κάτω από το εύθραυστο παρουσιαστικό της. Θύμα ή θύτης ο ψυχίατρος Τζουντ Λο;

«Side Effects»: νέο τρέιλερ για την (τελευταία;) ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ!

Ενα ψυχολογικό θρίλερ ανατροπών με βάση τα παιχνίδια του ανθρώπινου μυαλού, τις παρενέργειες των φαρμάκων και τη δύναμη της ψυχιατρικής είναι το θέμα της νέας ταινίας του Στίβεν Σόντερμπεργκ, με πρωταγωνιστές τους Ρούνι Μάρα, Τζουντ Λο, Τσάνινγκ Τέιτουμ και Κάθριν Ζίτα Τζόουνς.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο μίας κοπέλας με διαταραγμένη ψυχική κατάσταση, το πάλαι ποτέ «Κορίτσι με το Τατουάζ» μοιάζει να κουβαλά μία διαφορετική, αλλά εξίσου διαπεραστική ένταση: η ηρωίδα της, αγχώδης και στα πρόθυρα της κατάθλιψης, θα βρει την λύση σε ένα φάρμακο που θα της συστήσει ο ψυχίατρος της, μόνο που η αρχική της ανακούφιση θα μεταμορφωθεί σε τρόμο, όταν ανακαλύψει ένα πτώμα στο διαμέρισμά της. Το οποίο όλα δείχνουν ότι δολοφόνησε εκείνη υπό την επήρεια των νέων μαγικών χαπιών που έχουν μάλλον μερικές απροσδόκητες παρενέργειες.

Το δεύτερο trailer (λίγο πιο σφιχτά μονταρισμένο και με ελάχιστες νέες σκηνές από το πρώτο) πάντως μας υποψιάζει για κάτι σκοτεινό, κάτι στο βλέμμα της Μάρα υπαινίσσεται ότι το θύμα μπορεί να είναι θύτης.

Δείτε το, ενώ μπορείτε και να περιηγηθείτε στην (ψεύτικη) ιστοσελίδα των ψυχοφαρμάκων Ablixa με προσωπικό γιατρό σας τον... Τζουντ Λο!