Buzz

Σήμερα γάμος γίνεται: το πρώτο teaser του Breaking Dawn

στα 10

Το MTV έβγαλε ένα πρώτο 15'' teaser με σκηνές από το γάμο του Εντουαρτ και της Μπέλα, από το πολυαναμενόμενο «Τhe Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1». Δείτε το στο flix!

Σήμερα γάμος γίνεται: το πρώτο teaser του Breaking Dawn
Το «θα σ' αγαπώ για πάντα» αποκτά άλλη διάσταση όταν είναι...κυριολεκτικά για πάντα.

Χαρές και πανηγύρια για τους φανατικούς της Twilight σειράς: το πρώτο κλιπ από το «Breaking Dawn - Part 1» διέρρευσε μόλις και προσφέρει μικρές φλασιές όλο υπόσχεση από τον πολυπόθητο γάμο της Μπέλα με τον Εντουαρτ.

Οπως αρμόζει στον σκοτεινό βαμπιρένιο ρομαντισμό, ο γάμος γίνεται στην μέση του δάσους. Σας φαίνεται αυτή η λεπτομέρεια αστεία; Μάθετε τότε ότι οι φανς διψούν για κάθε τι που μπορεί να καθησυχάσει την αγωνία τους στο κατά πόσο η ταινία θα σεβαστεί τις περιγραφές του βιβλίου.

Ακόμα και για το νυφικό. «Μοιάζει σαν να βγήκες από μυθιστόρημα της Τζέιν Οστιν,» αναφωνεί η μητέρα της Μπέλα στο βιβλίο όταν τη βλέπει. «Ηταν μία πολύ σημαντική απόφαση ενδυματολογικά,» σχολιάζει η Κρίστεν Στιούαρτ. «Τον μεγαλύτερο λόγο τον είχε η Στέφανι (Μέγιερ). Αλλά νομίζω ότι κανείς δε θα απογοητευτεί. Το νυφικό είναι παραδοσιακό με μία μοντέρνα λεπτομέρεια - όπως ακριβώς περιγράφεται στο βιβλίο...»

Αντε και στα δικά μας.