Buzz

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε πως είχε κι αυτή μια ιδέα για μια ταινία «Barbie» στα 90s

στα 10

Πριν την Μάργκο Ρόμπι και η Σάρον Στόουν ήταν να παίξει την Barbie στη δεκαετία του 90, αλλά τα στελέψη του στούντιο την έδιωξαν γελώντας.

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε πως είχε κι αυτή μια ιδέα για μια ταινία «Barbie» στα 90s

Πριν κυκλοφορήσει η «Barbie» στις αίθουσες πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως θα ήταν μια παταγώδης αποτυχία. Πόσο λάθος έκαναν. Οχι μόνο κατάφερε να γίνει μια από τις εισπρακτικότερες ταινίες της χρονιάς, αλλά έχει κερδίσει και πολλά βραβεία (και αναμένεται να κερδίσει ακόμα περισσότερα μέχρι και τα Οσκαρ τον επόμενο μήνα).

Αλλά η επιτυχία της ταινίας, παρά τους όσους την αμφισβήτησαν, ήρθε σε μια εποχή που μπορούσε να συμβεί. Κι με αυτό φαίνεται πως συμφωνεί και η Σάρον Στόουν. Η ίδια αποκάλυψε στο Instagram πως τα στελέχη του στούντιο «γελούσαν» όταν πήγε σε αυτούς στην δεκαετία του ’90 με την ιδέα της για να προσαρμόσουν την ιστορία πίσω από την κούκλα Barbie στη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζαντ Απατοου θεωρεί προσβλητικό το ότι η «Barbie» θα διαγωνιστεί στην κατηγορία Διασκευασμένου Σεναρίου

Barbie

«Με έδιωξαν από το στούντιο γελώντας όταν πήγα με την ιδέα της Barbie τη δεκαετία του '90, έχοντας την υποστήριξη του διευθυντή του τμήματος της Barbie. Πόσο μακριά έχουμε φτάσει. Ευχαριστώ κυρίες για το κουράγιο και την αντοχή σας», έγραψε η Στόουν σε ένα σχόλιο στην ηθοποιό της «Barbie» Αμέρικα Φερέρα σε μια ανάρτησή της στο Instagram που έδειχνε την ομιλία της στα Critic’s Choice Awards.

Ωστόσο, πριν γίνει η «Barbie» του 2023, η Εϊμι Σούμερ επρόκειτο να γράψει και να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία της Sony το 2018. Η Ντίαμπλο Κόντι στη συνέχεια προσλήφθηκε αργότερα για να αναλάβει το έργο προτού αποχωρήσει επίσης. Η Αν Χάθαγουεϊ προσεγγίστηκε για να αντικαταστήσει την Σούμερ ως πρωταγωνίστρια με την Αλίθα Τζόουνς να ήταν να την σκηνοθετήσει, αλλά κι αυτό τελικά έμεινε στο ράφι.