Buzz

Σεξ και μαθηματικά αλά «Game of Thrones»!

στα 10

Εχοντας εισβάλλει με επικίνδυνα πολλούς τρόπους στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα, το «Game of Thrones» απειλεί να αλλάξει την καθημερινότητα μας: εν προκειμένω τον τρόπο που κάνουμε σεξ και αντιλαμβανόμαστε τα μαθηματικά! Δείτε πώς...

Σεξ και μαθηματικά αλά «Game of Thrones»!

Φανταστείτε να γυρίζετε σπίτι μετά από ένα ραντεβού και η κοπέλα/το αγόρι σας να έχει τη φαεινή ιδέα να δοκιμάσετε κάτι λίγο πιο «μεσαιωνικό» από το Κάμα Σούτρα: να κάνετε σεξ όπως το κάνουν στο Γουέστερος (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για όσους έχουν δει τη σειρά του HBO).

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε περίπου τι θα σημαίνει το «αντιγράφω στάσεις από το "Game of Thrones"» καθώς και πόσο διαχρονικά μοιάζουν τα σεξουαλικά κόλπα των ηρώων της σειράς, αφού ακόμη και χωρίς τα βαριά σκηνικά η αίσθηση μοιάζει σχεδόν το ίδιο έντονη.

Παρακολουθείται χωρίς ένδειξη «Don't try this at home»!


Πριν ή μετά το σεξ (σίγουρα όχι κατά τη διάρκεια του), ξοδέψτε, ωστόσο λίγο χρόνο για να δείτε ακόμη ένα βίντεο, αυτό που σε απλά μαθηματικά εξηγεί τις μπερδεμένες αναλογίες του «Game of Thrones» (π.χ. το ποσοστό των βασικών ηρώων που πεθαίνουν!) καθώς και τους αριθμούς που πρέπει να γνωρίζετε προκειμένου να αντιληφθείτε πως ακόμη και κάτι τόσο πρωτόγονο όσο η διεκδίκηση ενός κιτς θρόνου στο μέσο ενός βαρύ χειμώνα, παραμένει κάτι που μπορείς να εξηγήσεις με μερικές απλές πράξεις.


Διαβάστε, δείτε και απολαύστε τα πάντα για το «Game of Thrones»