Buzz

Το «The Season of the Passage» γίνεται ταινία από τον Μάικ Φλάναγκαν

στα 10

Ενα από τα ελάχιστα ενήλικα βιβλία του Κρίστοφερ Πάικ θα γίνει ταινία και την αναλαμβάνει ο πιο κατάλληλος σκηνοθέτης.

Το «The Season of the Passage» γίνεται ταινία από τον Μάικ Φλάναγκαν

Ο Μάικ Φλάναγκαν φαίνεται πως είναι αρκετά απασχολημένος αυτόν τον καιρό. Ηδη ετοιμάζει δυο σειρές για το Netflix, το «The Midnight Mass» και το «The Midnight Club», την τηλεοπτική μεταφορά του young adult μυθιστορήματος του Κρίστοφερ Πάικ. Ομως ο Φλάναγκαν φαίνεται πως ενδιαφέρεται να μεταφέρει και ένα ακόμα μυθιστόρημα του Πάικ, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε ακόμα: O Ρένφιλντ του «Δράκουλα» αποκτά την δική του origin ταινία

mike flanagan 607

Το «The Season of the Passage» είναι ένα από τα ελάχιστα ενήλικα βιβλία του συγγραφέα που έγινε γνωστός κυρίως για τα young adult μυθιστορήματά του. Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1992 και πρόκειται για «μια αξέχαστη ιστορία η αναμειγνύει επιστημονική φαντασία, τρόμο και σασπένς» και μιλάει για την δρ. Λόρεν Βάγκνερ η οποία, μαζί με μια ομάδα αντρών και γυναικών, πηγαίνουν σε μια αποστολή στον Αρη με σκοπό, ανάμεσα σε άλλα, να ανακαλύψουν τι απέγινε η προηγουμένη ομάδα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Είναι απλώς νεκροί ή κάτι άλλο;

Το σενάριο θα γράψει ο Φλάναγκαν μαζί με τον αδερφό του, Τζέιμς, για λογαριασμό της Universal. Πέρα από αυτό δεν έχει γίνει γνωστό το καστ ή η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.