Buzz

Scott Pilgrim vs. The World: το νέο «Rocky Horror Picture Show»;

στα 10

Μπορεί το box - office να μην συγκινήθηκε από το geekasm που ανέπνεε η κινηματογραφική μεταφορά των κόμικ του Μπράιαν Λι Ο' Μάλεϊ, αλλά οι μεταμεσονύκτιες προβολές της ταινίας του Εντγκαρ Ράιτ που δεν έχουν σταματήσει να είναι sold out εδώ και μήνες αποδεικνύουν πως αν είναι κάτι να γίνει cult δεν το σταματάει κανένας πρωήν, νυν και μετά...

Scott Pilgrim vs. The World: το νέο «Rocky Horror Picture Show»;

Προγραμματισμένο να παίζει κάθε μήνα στο New Beverly Cinema του Λος Αντζελες, το σινεμά που έχει για συνιδιοκτήτη τον Κουέντιν Ταραντίνο, το «Scott Pilgrim vs. The World» μετράει ήδη 12 μήνες sold out μεταμεσονύκτιων προβολών.

Απόδειξη πως η ζωή μιας ταινίας δεν τελειώνει στην κινηματογραφική της προβολή ή στην κυκλοφορία της σε DVD και Blu-Ray, το φιλμ του Εντγκαρ Ράιτ (που πρωταγωνίστησε στις πρώτες θέσεις των λιστών με τις καλύτερες ταινίες της περασμένης χρονιάς) συνεχίζει να βρίσκει το κοινό του όχι μόνο στο Λος Αντζελες, αλλά και στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο ανάμεσα σε θεατές που γνωρίζουν ήδη κάθε ατάκα απέξω και μπορούν να μιμηθούν κάθε κίνηση του ερωτοχτυπημένου Σκοτ στις μάχες του με τους αγριεμένους πρώην της Ραμόνα!

Γεγονός που έχει ανακαλύψει και ο ίδιος ο Εντγκαρ Ράιτ, ο οποίος φροντίζει να παρουσιάζει ανά τακτά διαστήματα την ταινία η οποία μετατρέπεται αργά αλλά σταθερά σε ένα «Rocky Horror Picture Show» για την γενιά των video games.

To ελληνικό fun club ακούει;