Buzz

Η Σάντρα Μπούλοκ έχει μόνο καλά λόγια να πει για το Netflix

στα 10

Η Μπούλοκ, η οποία πρωταγωνιστεί στην τεράστια επιτυχία της πλατφόρμας «Η Ασυγχώρητη», λέει πως αν δεν υπήρχε το Netflix πολλοί άνθρωποι τώρα θα ήταν άνεργοι.

Η Σάντρα Μπούλοκ έχει μόνο καλά λόγια να πει για το Netflix

Η Σάντρα Μπούλοκ έχει καταφέρει να γίνει η βασίλισσα του Netflix, πρωταγωνιστώντας σε δυο ταινίες οι οποίες έχουν καταφέρει βρεθούν στο τοπ 10 ταινιών με τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα όλων των εποχών. Το ένα ήταν το «Bird Box» όπου το 2018 κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας, χάνοντας τον θρόνο του μόλις πρόσφατα το 2021 από την ταινία «Red Notice», με πρωταγωνιστές τους Ράιν Ρέινολντς, Γκαλ Γκαντότ και Ντουέιν Τζόνσον, και τώρα με την ταινία «Η Ασυγχώρητη» η οποία κατάφερε να κερδίσει κι αυτή μια θέση στο τοπ 10.

Αν και πολλοί είναι εκείνοι που κατακρίνουν το Netflix για τα όσα έχει κάνει για το σινεμά, η Μπούλοκ έχει τελείως αντίθετη άποψη. Μιλώντας στο The Hollywood Reporter η 57χρονη ηθοποιός είχε μόνο καλά λόγια να πει για την πλατφόρμα, επαινώντας τη για το πως προσλαμβάνει ηθοποιούς μιας συγκεκριμένης ηλικίας. «Είναι καλοί με τους καλλιτέχνες. Είναι καλοί με τους κινηματογραφιστές. Αν δεν ήταν το Netflix, πολλοί άνθρωποι δεν θα δούλευαν. Οι ιστορίες τους δεν θα λέγονταν. Ποιος θα πίστευε ότι εγώ, ως γυναίκα, θα εξακολουθούσα να δουλεύω σε αυτό το σημείο; Θα είχα φάρμα μαζί με τις δικές μου αγελάδες. Είναι αλήθεια.»

Διαβάστε ακόμα: Η Marvel δεν έχει προσεγγίσει ποτέ την Σάντρα Μπούλοκ για κάποιον ρόλο

the unforgivable

Σύμφωνα με την ίδια, αν δεν ήταν το Netflix σειρές όπως το «Squid Game» δεν θα γίνονταν ποτέ. «Αυτό είναι μια από τις πιο μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά έχω δει περισσότερες δουλειές από άλλες χώρες να λέγονται από άλλες εθνικότητες, που κάτι τέτοιο δεν θα το είχαμε ποτέ πριν από 10 χρόνια. Φέρνει τους ανθρώπους κοντά με έναν τρόπο που πραγματικά, ξέρετε, διχαζόμαστε ολοένα και περισσότερο και παρόλα αυτά, έχουμε τους streamers που μπορούν να συνδυάσουν τις ιστορίες μας και να πάνε, να κοιτάξουν, την ίδια ιστορία, απλά διαφορετικά.»

Στην ταινία «Η Ασυγχώρητη», στη κινηματογραφική διασκευή της ομότιτλης βρετανικής μίνι-σειράς του 2009, η Σάντρα Μπούλοκ παίζει μια γυναίκα που καταδικάστηκε για φόνο βγαίνει απ' τη φυλακή σε μια κοινωνία που δεν τη συγχωρεί και ψάχνει τη μικρή αδελφή της που αναγκάστηκε κάποτε να εγκαταλείψει. Μαζί της πρωταγωνιστούν ακόμη ο Βίνσεντ Ντ'Ονόφριο, ο Τζο Μπέρνταλ και η Βαϊόλα Ντέβις.